Έκπληξη! Ποιός γνωστός τραγουδιστής θα παρουσιάσει το MADWALK, μετά τη Δέσποινα Βανδή;

Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής που έχει εξελιχτεί μέσα σε λίγα χρόνια είναι ο θεσμός του MADWALK που θα πραγματοποιηθεί και φέτος για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.
Κάθε χρόνο καλλιτέχνες και σχεδιαστές, καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι στο χώρο της μόδας, συνδυάζουν την μουσική με μοναδικά fashion catwalk. Στις 27 Μαρτίου στο γήπεδο ξιφασκίας TAE KWON DO πρόκειται να παρουσιαστεί ξανά ένα fashion music show  υψηλών προδιαγραφών. Ποιος όμως θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης, μετά τη Δέσποινα Βανδή;
Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα βρεθεί πρώτη φορά σε έναν τέτοιο ρόλο. Μπορεί ο τραγουδιστής να μην έχει κάνει την τελική συμφωνία, ωστόσο είναι σε αρκετά προχωρημένες συζητήσεις  με τους υπεύθυνους για να αναλάβει την παρουσίαση.
Το MADWALK  ξεκίνησε το 2011 με παρουσιάστριες την Βίκυ Καγιά και την Τάμτα, τα επόμενα δύο χρόνια δηλαδή το 2012 και 2013 ήταν η Βίκυ Καγιά με την Μαίρη Συντσάκη ενώ το 2014 το ανέλαβε μόνη της η Μαίρη Συνατσάκη. Στην συνέχεια το 2015 η Κάτια Ζυγούλη και το 2016, όπως προαναφέραμε, η Δέσποινα Βανδή που έκλεψε της εντυπώσεις!
Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!