Έξαλλος ο Adrien Bozzolo με το κλεμμένο γλυκό: Σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram του MasterChef

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μετά το γλυκό Pâte sablée που ετοίμασε για τις ανάγκες του MasterChef ο pastry Chef, Φίλιππος Παπασπύρου.
Πολλοί υποστήριξαν πως το γλυκό ήταν κλεμμένο από τον Γάλλο, Adrien Bozzolo, ο οποίος έμαθε τι συνέβη στο ριάλιτι μαγειρικής και έγινε έξαλλος.
Ο ίδιος δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram του MasterChef με το συγκεκριμένο γλυκό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Περιέργως μου θυμίζει κάτι. Μια απλή αναφορά στον σεφ από τον οποίο εμπνεύστηκε… θα έδειχνε την εκτίμηση στον δημιουργό. Κυρίως σε ένα τηλεοπτικό κανάλι».
Θυμίζουμε πως μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε θέση δημόσια πήρε και ο Φίλιππος Παπασπύρου, ο οποίος σε ανάρτησή του έγραψε: «Με αφορμή όλη αυτή τη δημοσιότητα που προέκυψε για το γλυκό «Pâte sablée» θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι καλέστηκα να ετοιμάσω ένα εντυπωσιακό γλυκό, αντάξιο των απαιτήσεων μίας εκπομπής όπως το Masterchef. Έτσι, δημιούργησα μία συνταγή που δεν διατίθεται προς πώληση στα καταστήματά μας με πολλές παράλληλες παρασκευές σε συγκεκριμένο χρόνο όπως μου ζητήθηκε. Όλες οι συνταγές που συνθέτουν το γλυκό είναι δικές μου. Το «ΣΤΗΣΙΜΟ» του γλυκού το εμπνεύστηκα από online δημιουργικές ιδέες & τάσεις όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας».