Έτσι θα Φτιάξετε το Τέλειο Γραφείο στο Σπίτι σας!

Το τέλειο γραφείο δεν θα είναι μόνο όμορφο και φωτεινό αλλά θα ενισχύει και τις… επιδόσεις σας!

Ναι, το να δουλεύει κανείς από το σπίτι μπορεί να είναι… ευλογία αλλά και κατάρα εξαιτίας των πειρασμών που παραμονεύουν για να αποσπάσουν την προσοχή και τη συγκέντρωσή σας! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα trick για να φτιάξετε το τέλειο γραφείο. Τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά να μεταμορφώσετε το γραφείο σας σε ένα χώρο ήρεμο, όμορφο, χαλαρωτικό που θα ενισχύσει την επαγγελματική απόδοσή σας!

Βγάλτε το… κατοικίδιο εκτός παιχνιδιού! Κι όμως σύμφωνα με το Wrike Project Management, μια εταιρεία που στόχο έχει να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες που δουλεύουν από το σπίτι να βελτιώσουν τις επαγγελματικές επιδόσεις τους, το κατοικίδιό σας μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή και να κλέψει την ενέργειά σας πολύ περισσότερο από την άδικα ενοχοποιημένη τηλεόραση! Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα να του δώσετε (μόνιμο) εξιτήριο από το γραφείο σας τις ώρες λειτουργίας του.

Το κατοικίδιο σας σάς κλέβει ενέργεια και σας κόβει εργατοώρες!

Το κατοικίδιο σας σάς κλέβει ενέργεια και σας κόβει εργατοώρες!

Δείτε φως Ο σωστός φωτισμός επηρεάζει τη διάθεσή σας και, επομένως, και την καθημερινή απόδοσή σας στη δουλειά. Προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε το τεχνητό φως και επιλέξετε ένα φωτεινό δωμάτιο για να το μετατρέψετε σε γραφείο και θα δείτε τις επιδόσεις σας να χτυπούν κόκκινο.

Πείτε "ναι" στο φυσικό φως για το γραφείο σας για πιο αποδοτικές ώρες εργασίας.

Πείτε “ναι” στο φυσικό φως για το γραφείο σας για πιο αποδοτικές ώρες εργασίας.

H σωστή θερμοκρασία Κι όμως το γραφείο σας πρέπει να έχει τη σωστή θερμοκρασία για να σας βοηθά να είστε καλύτεροι επαγγελματίες! Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, μάλιστα, ένα κρύο δωμάτιο μπορεί να διπλασιάσει τα τυπογραφικά λάθη που κάνετε! Οι ειδικοί διατείνονται ότι η ιδανική θερμοκρασία για δουλειά είναι οι 25 βαθμοί Κελσίου.

Κρατήστε το γραφείο σας ζεστό για λιγότερα typos.

Κρατήστε το γραφείο σας ζεστό για λιγότερα typos.

Το σωστό χρώμα Δεν είναι όλα τα χρώματα ιδανικά για το γραφείο σας! Με άλλα λόγια, καλό είναι να επιλέξετε σοφά ποια χρώματα θα αντικρίζετε όσο είστε κλεισμένοι εκεί. Αν έχετε πρόβλημα συγκέντρωσης, το πράσινο και το μπλε θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την προσοχή και τις επιδόσεις σας. Αντίστοιχα, αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα έμπνευσης, το κίτρινο θα σας γεμίσει ενέργεια, ζωντάνια και αισιοδοξία! Τέλος,καλό είναι να αποφύγετε το έντονο κόκκινο μιας και μπορεί εύκολα να αποσπάσει την προσοχή σας!

Θέλετε το γραφείο σας να σας χαλαρώνει και να ενισχύει την προσοχή σας; Δείτε το όλο μπλε!

Θέλετε το γραφείο σας να σας χαλαρώνει και να ενισχύει την προσοχή σας; Δείτε το όλο μπλε!

Επιμείνετε… απλά! Μη γεμίσετε το γραφείο σας με gadget και αντικείμενα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης σε αυτό. Ο λόγος είναι προφανής: θα σας αποσπούν συνέχεια από τη δουλειά σας. Κρατήστε λοιπόν εντός γραφείου τα πράγματα που σας είναι απολύτως απαραίτητα και στη θέση των gadget επενδύστε τα χρήματά σας σε ένα εργονομικό πληκτρολόγιο, μια καλύτερη οθόνη και τη σωστή καρέκλα.

Κάντε έξωση από το γραφείο σας στα περιττά gadget!

Κρατήστε την επιφάνεια του γραφείου σας απλή, λιτή και απέριττη.

Γίνετε φυτά Δεν το εννοούμε με την κλειστή σχολική έννοια, αλλά το τέλειο γραφείο περιλαμβάνει οπωσδήποτε φυτά. Πέρα από χρώμα, τα φυτά έχουν θετική επίδραση για την ψυχολογία, αυξάνοντας τις επαγγελματικές επιδόσεις σας, ενώ έχουν χαλαρωτική δράση μειώνοντας σημαντικά τα επίπεδα του στρες.

Δε χρειάζεται να μετατρέψετε το γραφείο σας σε φυτώριο, αλλά ένα φυτό επιβάλλεται αν θέλετε να δουλεύετε με περισσότερη ηρεμία!

Δε χρειάζεται να μετατρέψετε το γραφείο σας σε φυτώριο, αλλά ένα φυτό επιβάλλεται αν θέλετε να δουλεύετε με περισσότερη ηρεμία!