Έχε το νου σου! Πέντε τύποι γυναικών που κινδυνεύεις να σου «φάνε» τον άντρα

Εμείς οι γυναίκες ορισμένες φορές λειτουργούμε σαν αρπακτικά: θέλουμε αυτό που έχει η άλλη, συχνά τον άντρα της. Και το διεκδικούμε, κάποτε χωρίς τύψεις και ενοχές.

Μπορεί να φταίει η ανταγωνιστική μας φύση, μπορεί η γυναικεία ματαιοδοξία, η ανασφάλεια και η ανάγκη για επιβεβαίωση. Πάντως, γεγονός αποτελεί ότι, αν το θελήσουμε, μπορούμε να κάνουμε «ζημιά» – περισσότερο απ’ ότι ένας άντρας θα σκεφτεί να το κάνει.

Οι γυναίκες, λοιπόν, που δεν θα διστάσουν να την πέσουν σε έναν δεσμευμένο δεν είναι λίγες και μπορείς να τις βρεις παντού. Σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογούμε τον άντρα που θα ενδώσει, αλλά καλού- κακού έχε και συ το μυαλό σου για τις εξής:

-Η δυναμική συνάδελφος- προϊσταμένη: Η κατάσταση σε έναν χώρο εργασίας, ιδίως αν η πίεση και το φόρτο εργασίας επιβάλλουν πολλές ώρες παραμονής σ’ αυτόν, μπορεί να τη φέρει κοντά με τον σύντροφό σου. Και όταν δυο άνθρωποι συνεργάζονται τόσο στενά και πολλές ώρες, δεν είναι απίθανο να δημιουργηθεί οικειότητα μεγαλύτερη απ’ την επιτρεπτή. Οι γυναίκες, μάλιστα, που έχουν μάθει να είναι δυναμικές και ανταγωνιστικές για να επιβληθούν στη δουλειά τους, και δεν έχουν και κάποιο συναισθηματικό αντίβαρο- οικογένεια, σχέση-, μπορεί και να μην διστάσουν να την πέσουν στον άντρα σου.

-Η «κολλητή» φίλη: Ένας άνθρωπος που πάντα ένιωθες τόσο δικό σου, μπορεί – προς μεγάλη σου απογοήτευση- να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σου. Στενές φιλικές σχέσεις, συχνά ετών, μπορεί να διαλυθούν στην παρουσία ενός τρίτου προσώπου- που θα σπάσει το δικό τους «δεσμό»- μπορεί όμως και λειτουργήσουν αντίστροφα: αφού τα μοιραζόμαστε όλα, ας μοιραστούμε και τον ίδιο άντρα! Οι γυναίκες, όπως είπαμε, μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικές, εκδικητικές και ζηλίαρες και η φιλία μπορεί να μην σταθεί εμπόδιο.

– Η s3xy εργένισσα γειτόνισσα: Σας χτυπάει την πόρτα για να δανειστεί ζάχαρη, και ξέρει ότι το προηγούμενο βράδυ την ακούγατε να απολαμβάνει το s3x με κάποιον. Μια γυναίκα που ζει μόνη και έχει έντονη σ3ξουαλική ζωή, συχνά με διαφορετικούς συντρόφους, μπορεί να μπει στον πειρασμό να χτυπήσει και τη διπλανή πόρτα, αν χρειαστεί. Θα την καταλάβεις, αν έχει αυτό το προφίλ, καθώς συχνά θα κυκλοφορεί μόνο με τα εσώρουχά της, ενώ η μπαλκονόπορτά της θα είναι ανοιχτή…

-Η φιλική κουμπάρα: Υπάρχει αυτή η λαϊκή παροιμία που λέει «ο κουμπάρος και η κουμπάρα», αλλά δεν θέλει κανείς να το πιστέψει. Μπαίνει στο σπίτι σου, είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, μαγειρεύετε μαζί στη κουζίνα, μοιράζεστε μυστικά για τον έγγαμο βίο. Αλλά υπάρχει και μια περίεργη έλξη που αναπτύσσεται συχνά ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφό σου, ιδίως αν είναι γνωστό ότι κάποια προβλήματα υπάρχουν στη δική σας σχέση. Η κουμπάρα είναι αυτή που θα προσφέρει συχνά παρηγοριά, και αυτή μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο.

– Η νεαρή κόρη των φίλων: Ας θεωρήσουμε ότι είστε ζευγάρι χρόνια και έχετε μεγάλα παιδιά. Το ίδιο και τα φιλικά σας ζευγάρια. Η ενήλικη μεν, νεαρή δε κόρη των φίλων σας μπορεί να γίνει ένας ακαταμάχητος «πειρασμός» για τον άντρα σας. Μάλιστα, στα κορίτσια σ’ αυτές τις ηλικίες, συχνά αρέσει να προκαλούν, αναζητούν φυσικά το s3x και αποζητούν σ3ξουαλικές εμπειρίες, ενώ τους ελκύουν οι πιο ώριμοι άντρες- είτε γιατί αυτοί θα τους «μάθουν», είτε γιατί θα τους «προσφέρουν- σε υλικά αγαθά -ή ακόμα και γιατί τους θυμίζουν τον μπαμπά τους.

Βεβαίως, κάθε μία από αυτές τις γυναίκες δεν σημαίνει ότι είναι επικίνδυνη για σένα. Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα, και οι αρχές, παίζουν πάντα τον πρώτο λόγο σε τέτοια θέματα. Επίσης, το ότι θα την πέσει κάποια στον άντρα σου, δεν σημαίνει ότι εκείνος θα ενδώσει. Οπότε μην στοχοποιήσεις καμία, αν δεν έχεις πρώτα αποδείξεις!