Αποκάλυψη: Προγαμιαίο συμβόλαιο για Νομικού-Θεοδωρίδη! Το βέτο της πεθεράς Ελένης Κόκκαλη

Ε ναι, λοιπόν, είναι γεγονός! Ο γάμος που εδώ και πάνω από έναν χρόνο περιμένει όλη η Αθήνα, θα γίνει και μάλιστα σύντομα!
Η ίδια η Δούκισσα Νομικού πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έκανε την αποκάλυψη! Πιο ενδιαφέρουσα, όμως είναι η αποκάλυψη του πως έφτασαν τα πράγματα εκεί. Οι πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας Κόκκαλη, λένε ότι εδώ και αρκετούς μήνες ίσως και έναν χρόνο, ήταν η μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Ελένη Κόκκαλη, η οποία πίστευε ότι είναι νωρίς , ενώ ταυτόχρονα πίστευε και ακόμη πιστεύει, ότι αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης πρέπει να ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά του. Η επιμονή των δυο παιδιών όμως, ήταν πολύ μεγάλη και έτσι η Ελένη Κόκκαλη τελικά υποχώρησε. Αφού όμως πρώτα άσκησε ένα βέτο.

Η απαίτηση της Ελένης Κόκκαλη ήταν το αυτονόητο, όταν τουλάχιστον μιλάμε για τέτοιες οικογένειες. Να υπογραφεί ένα πολύ αυστηρό και συγκεκριμένο προγαμιαίο συμβόλαιο πριν ο Δημήτρης και η Δούκισσα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Και μάλιστα, όπως αναφέρει το ciao, η μητέρα του επιχειρηματία, φέρεται να ήταν τελείως ανυποχώρητη στην απαίτησή του, παρότι εκείνος εξέφρασε σθεναρά τις αντιρρήσεις του. «Είναι για το δικό σας καλό. Δεν αμφιβάλλω για την αγάπη σας, άλλο όμως το ένα και άλλο το άλλο», φέρεται να του είπε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ciao, η Δούκισσα συμφώνησε με την… πεθερά της. «Έχει δίκιο η μητέρα σου. Άλλωστε εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα χρήματα, ούτε οι περιουσίες», είπε.

Τις επόμενες μέρες η Ελένη Κόκκαλη ανέλαβε να διεκπεραιώσει το πρακτικό μέρος της όλης υπόθεσης, ερχόμενη σε επαφή με τους δικηγόρους της οικογένειας προκειμένου να συνταχθεί το συμφωνητικό, το οποίο όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπει τα πάντα σε περίπτωση που το ζευγάρι αποφασίσει στο μέλλον να χωρίσει.