Αποκλειστικό! Ανατροπή στα «Δίδυμα Φεγγάρια»: Τραγικό δυστύχημα για Παύλο και Αλίκη!

Η Αλίκη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να δώσει μια ευκαιρία στον Παύλο και να προχωρήσουν μαζί. Γεγονός που κάνει χαρούμενο τον άντρα και σηματοδοτεί μια σειρά από αλλαγές. Ωστόσο, ένα τραγικό δυστύχημα είναι αρκετό για να επισκιάσει τις όμορφες στιγμές τους…

Από την Γιάννα Παπανικολάου…

Από τη μέρα που η Αλίκη αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της στο πλευρό του Παύλου γίνονται πολλές αλλαγές. Αρχικά ο Παύλος πείθει την Αλίκη να μετακομίσει στο σπίτι του, αγνοώντας τις όποιες αντιδράσεις δημιουργούνται από το περιβάλλον. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της Αγάπης, η οποία αρνείται να δεχτεί τα νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα ο άντρας να τη διώξει από το σπίτι και στη συνέχεια να υποβάλλει την παραίτησή της από την εταιρεία. Φυσικά όλα αυτά κάνουν την Αλίκη να νιώθει άσχημα, αφού αντί να έρθει πιο κοντά με την κόρη της, φαίνεται να μεγαλώνει όλο και περισσότερο η απόσταση ανάμεσά τους. Γεγονός που φαίνεται να μην πολυαπασχολεί τον Παύλο, ο οποίος είναι διατεθειμένος να προχωρήσει τη ζωή του με τη γυναίκα που αγαπά και να κάνει μια νέα αρχή, όντας αυτόνομος. Κάπως έτσι ξεκινάει να οδηγεί μόνος του το αυτοκίνητό του, προσπαθώντας να διώξει κάθε φόβο που έχει αποκτήσει μετά από ένα άλλο ατύχημα που είχε στο παρελθόν. Μόνο που όλη αυτή η εξέλιξη τρομοκρατεί τόσο τον οδηγό του τον Βαγγέλη, όσο και την Αρετή.
synthesi2-dress2-smallΠαρ’ όλα αυτά, ο Παύλος είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από τις… επιδόσεις του στην οδήγηση που συμπεριφέρεται σαν έφηβος! Κάτι που το αποδεικνύει το ίδιο βράδυ στην Αλίκη καθώς πηγαίνουν σ’ ένα εστιατόριο. «Μην τρέχεις», του λέει η Αλίκη κι εκείνος απαντά: «Με 80 πάω… Είναι άδειος ο δρόμος». Ομως η Αλίκη του επισημαίνει πως δεν πάει με αυτή την ταχύτητα αλλά με 120, καθώς επίσης έχουν περάσει αρκετά στοπ. Η γυναίκα προσπαθεί να κρύψει την ανησυχία της και παροτρύνει τον Παύλο να οδηγήσει καλύτερα εκείνη, αλλά αυτός αρνείται. «Με προσβάλλεις», της λέει και η Αλίκη του επισημαίνει πως έχει πολλά ταλέντα, απλώς «η οδήγηση δεν είναι ένα από αυτά. Τρέχεις σαν 18χρονος». Στη συνέχεια ακολουθούν διάφορα πειράγματα ανάμεσά τους και περνούν ωραία, με το γέλιο να παίζει πρωταγωνιστικό πλέον ρόλο στη ζωή τους. Την επόμενη μέρα η Αλίκη υπόσχεται στον Παύλο να του φτιάξει τις σπεσιαλιτέ της, όμως, της λείπουν κάποια υλικά και θέλει να πάει στην αγορά. Εκείνη τη στιγμή ο Παύλος ενημερώνει τον Βαγγέλη ότι θα οδηγήσει ο ίδιος, καθώς του «πέρασε η φοβία κι αν το αφήσω θα με αφήσει πάλι». Η Αλίκη το δέχεται αλλά τον παρακαλά να οδηγήσει ήρεμα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο Παύλος τρέχει πολύ και η Αλίκη είναι έντρομη. Τότε εκείνος ξεκινά να της διηγείται διάφορες ιστορίες από το παρελθόν, προσπαθώντας να την κάνει να ξεχαστεί. Τα τρανταχτά γέλια, όμως, αντικαθίστανται γρήγορα από το ουρλιαχτό της Αλίκης: «Παύλο, πρόσεξε! Μη!». Ο Παύλος και η Αλίκη τρακάρουν με το αυτοκίνητό τους μετωπικά! Γρήγορα μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και παράλληλα η Αρετή και ο Βαγγέλης μαθαίνουν για το τραγικό δυστύχημα του Παύλου και της Αλίκης και σπεύδουν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει γίνει.

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος προσπαθεί να πείσει την Αγάπη να τον ακολουθήσει στην Πάρο αλλά είναι ανένδοτη μετά από όσα έμαθε για τον Στέργιο που είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι. Η ίδια του εκμυστηρεύεται ότι έχει ένα κακό προαίσθημα. Κάτι που επιβεβαιώνεται πολύ σύντομα, όταν τη συζήτησή τους διακόπτει ένα τηλεφώνημα της Αρετής. «Φίλιππε, παίρνω την Αγάπη αλλά δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Εγινε κάτι σοβαρό», του λέει. Στη συνέχεια ο Φίλιππος μεταφέρει στην Αγάπη τι έγινε και εκείνη σοκάρεται. Ομως παραμένει ψυχρή.

Η Αλίκη βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έχοντας πάθει μια μικρή διάσειση. Ο Παύλος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της νιώθοντας τρομερές τύψεις και της ζητά να τον συγχωρέσει. «Σου έχω συγχωρήσει και χειρότερα. Σε μια διάσειση θα κολλήσουμε;», του λέει γελώντας για να τον ελαφρύνει από τις τύψεις του. «Τελικά η οδήγηση δεν είναι για μένα. Συγγνώμη και πάλι», καταλήγει ο άντρας. Στη συνέχεια βγαίνει από το δωμάτιο και έρχεται αντιμέτωπος με την Αρετή και τον Βαγγέλη οι οποίοι αρχίζουν το… κήρυγμα. «Θα την κρατήσουν για παρακολούθηση. Μια μικρή διάσειση έπαθε από το τράνταγμα. Εγώ φταίω», τους λέει και προσθέτει: «Αποφάσισα να μην ξαναπιάσω τιμόνι ποτέ στα χέρια μου. Δεν είναι για μένα αυτά. Σμπαράλια το έκανα το αυτοκίνητο».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Παύλος και η Αλίκη βγαίνουν από το νοσοκομείο και επιστρέφουν στο σπίτι προκειμένου να αναρρώσουν. Η Αγάπη βρίσκεται σε μακρινή απόσταση και τους παρακολουθεί, μέχρι που γυρίζει στο σπίτι του Φίλιππου και ξεσπά σε κλάματα. Ο τσακωμός με τον Παύλο της έχει στοιχίσει και δεν μπορεί να δεχτεί ότι όλα αυτά γίνονται εξαιτίας της Αλίκης. «Αν δεν ξεκουμπιστεί αυτή η γυναίκα από εκεί μέσα, εγώ δεν θα του ξαναμιλήσω ποτέ…».