Βαρδής – Σκαφίδα: Ανοίγουν το σπίτι τους και φωτογραφίζονται με την κορούλα της – Ομολογουμένως είναι από τα πιο όμορφα μωρά!

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσσα Σκαφιδά φόρεσαν τα γιορτινά τους και φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό People στο σπίτι τους, μαζί με την 7 μηνών κόρη τους.
Η μικρή, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι μια κούκλα. Ξανθή, ροδαλή, με καταγάλανα μάτια μοιάζει πολύ με το μπαμπά της. Μάλιστα, φαίνεται πως απόλαυσε την διαδικασία της φωτογράφησης.

«Πίστευα πως με τον ερχομό του μωρού, ο Γιάννης κάποια στιγμή θα έφτανε στα κόκκινα και δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις δύσκολες στιγμές. Όμως, διαψεύστηκα γιατί δεν έφυγε ούτε ένα λεπτό από δίπλα μου. Αυτό, ομολογώ πως ήταν κάτι που με εξέπληξε», παραδέχτηκε η Νατάσσα, με τον Γιάννη να συμπληρώνει: «Στην αρχή πίστευα πως ίσως τα βρει μπαστούνια με την μητρότητα, αλλά μόλις είδα τον τρόπο διαχείρισής της σε δύσκολες καταστάσεις, αμέσως κατάλαβα πως η Νατάσσα ήταν έτοιμη να γίνει μαμά. Είναι απροβλημάτιστη, οργανωτική και ξέρει να βάζει πρόγραμμα στην μικρή, το οποίο ακολουθεί με ευλάβεια».6-14 4-26 3-31