Βασιλική Ανδρίτσου: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της!

Στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη, η Βασιλική Ανδρίτσου.
Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα, αλλά αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στην κόρη της.
Πώς φανταζόσουν τη μητρότητα και πως είναι τελικά; 
Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο! (Γελάει). Είναι και που το παιδί μου είναι πολύ καλόβολο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου! Αφού καμία φορά την κοιτάω και της λέω: «Τι καλόβολο πλάσμα, τι ευγενικό και τι κοινωνικό που είσαι εσύ! Σε ποιον έμοιασες; Γιατί στη μάνα σου δεν έμοιασες σίγουρα!». (Γελάει). Δεν έχω δυσκολευθεί καθόλου με το μωρό και ότι σχετίζεται με τη φροντίδα του, μου βγαίνουν τόσο φυσικά, σαν να είχα γίνει ξανά μητέρα.
Αλήθεια, σε ποιον μοιάζει περισσότερο; Σε εσένα ή στον άντρα σου; 
Οι περισσότεροι μου λένε ότι μοιάζει στον άντρα μου. Και όταν μου το λένε, με κοιτούν με λύπη. Αφού καμιά φορά τους λέω «Γιατί μου το λέτε με στεναχώρια; Είναι ωραίο να μοιάζει στον άντρα μου. Το λυπηρό θα ήταν να μοιάζει σε κανένα άγνωστο». (Γελάει).
Έχετε αποφασίσει τι όνομα θα της δώσετε;
 Θα πάρει τα ονόματα των γιαγιάδων της, που είναι Ευανθία και Ιωάννα και θα τη φωνάζουμε Ανθένια.
Πόσο άλλαξε την σχέση σου με τον άντρα σου, ο ερχομός της Ανθένιας; 
Πάντα ήμασταν κοντά με τον άντρα μου, αλλά αισθάνομαι ότι ο ερχομός του παιδιού μας ένωσε ακόμα περισσότερο.  Νιώθω ότι αγαπιόμαστε περισσότερο από τότε που γεννήθηκε!
Πώς φαντάζεσαι ότι θα είσαι ως μαμά; Πιστεύεις ότι θα γίνεις υπερπροστατευτική;
 Πρέπει να σου ομολογήσω πως όταν γεννήθηκε αισθάνθηκα σαν να μου βάλανε στον αυχένα το τσιπάκι της ανησυχίας. Όχι την ανησυχία του τύπου «Βάλε την ζακέτα σου, μην κρυώσεις!», αλλά αυτή που έχεις να είναι καλά το παιδί σου. Όταν μου την έφεραν να τη δω ένιωσα ένα μούδιασμα, που νομίζω ότι δεν θα μου φύγει. Με το πρώτο βλέμμα αισθάνθηκα ένα τρομερό δέσιμο που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Η ευτυχία που νιώθω είναι ανείπωτη. Πλέον ότι κάνω είναι για το παιδί μου! Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, δεν έχω ιδέα πως θα είμαι ως μαμά! Ελπίζω να είμαι ψύχραιμη!