Φορώντας το μαγιό της η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού People και στη συνέντευξη που παραχώρησε δε δίστασε να
αποκαλύψει πως χώρισε με κάποιον άνδρα εξαιτίας της τηλεόρασης.
«Η τηλεόραση στάθηκε η αιτία να τελειώσω μία σχέση που άξιζε τον κόπο. Αν δεν είχε μπει η τηλεόραση στη ζωή μου, θα είχε εξελιχθεί αλλιώς. Αν έχασα κάτι από την τηλεόραση είναι αυτή η σχέση. Δεν μπορούσα να τα συνδυάσω και ήταν δικοί μου λάθος χειρισμοί» εξομολογήθηκε.
Πόσο καλή σύντροφος είναι και γιατί χαρακτηρίζει τον εαυτό της άθλιο;
«Έχω υπάρξει άθλια, έχω κακοποιήσει συναισθηματικά έναν άντρα, γιατί δεν ήμουν έτοιμη για το εύρος της σχέσης: ούτε να το αντιμετωπίσω ούτε να αναλάβω αυτή την απόφαση. Αν θέλω, είμαι καλή, έχω κατανόηση, είμαι δοτική, στηρίζω τον άλλον στις δύσκολες του, δεν είμαι παρτάκιας», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα...