Γιώργος Λιάγκας: Απαντά πρώτη φορά για την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από την εκπομπή του!

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, η Χριστίνα Κολέτσα βρέθηκε καλεσμένη στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά αποχώρησε μέσα σε 3 λεπτά από την έναρξη της κουβέντας τους.
Ο παρουσιαστής, σε συνέντευξή του στο Man of Status και στην Μαρία Κολλιάτσα, μίλησε πρώτη φορά για το εν λόγω περιστατικό.
«Δεν αποχώρησε ποτέ κανένας καλεσμένος από την εκπομπή. Στο συγκεκριμένο περιστατικό η κοπέλα ήταν πολύ πιεσμένη, πράγμα το οποίο μου το είπε και η ίδια κατά την διάρκεια της συνέντευξης, και αποφασίσαμε από κοινού να μην συνεχίσουμε. Όλο μάλιστα αυτό έχει αποτυπωθεί στις κάμερες. Για προφανείς λόγους δεν το παίξαμε», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για το αν είναι πιεστικός στις συνεντεύξεις του, ο ίδιος επεσήμανε: «Ο δημοσιογράφος οφείλει να σκάψει στην ψυχή και το μυαλό του καλεσμένου και να του δώσει την δυνατότητα να βγάλει την αλήθεια του. Πολλοί σημαντικοί άνθρωποι έχουν εξομολογηθεί πολύ προσωπικές και δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στην ζωή τους. Και έχουν μιλήσει χωρίς φόβο για όλα. Μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη ημέρα όλοι ανεξαιρέτως με έχουν πάρει τηλέφωνο ή μου έχουν στείλει μήνυμα για να με ευχαριστήσουν για την υπέροχη κουβέντα που είχαμε».