Γλυκά Νερά: Η κατάθεση των γονιών του βρέφους που έχασε τη ζωή του από το Ροτβάιλερ της οικογένειας

Σε κατάσταση σοκ συνεχίζουν να βρίσκονται οι γονείς του δύο μηνών βρέφους, το οποίο δέχθηκε επίθεση και έχασε τη ζωή του από το Ροτβάιλερ της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.
Η μητέρα, που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ψυχολόγους, είπε στην κατάθεσή της: «Το κοριτσάκι μου κοιμόταν μέσα στο πορτ μπεμπέ. Την έβαλα πάνω στην τραπεζαρία και πήγα στο μπάνιο για να καθαρίσω. Την ώρα που έπλενα άκουσα φασαρία στο σαλόνι. Αμέσως έτρεξα και είδα το σκυλί να έχει αρπάξει τη μικρούλα με τα δόντια του από τη μέση. Την κουνούσε πέρα δώθε πάνω στα έπιπλα. Ο σκύλος είχε σκίσει τη σίτα και είχε μπει μέσα στο σαλόνι. Αμέσως απελευθέρωσα το παιδί και κάλεσα στο κινητό τον άνδρα μου». 
Σε άθλια κατάσταση είναι και ο πατέρας, ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει πως το σκυλί της οικογένειας ανέπτυξε τέτοια δολοφονικά ένστικτα.
«Το σκυλί το έχουμε από το 2011. Οκτώ ολόκληρα χρόνια. Έχω ακόμα τρία παιδιά στο σπίτι. Ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Τα άλλα παιδιά δεν κινδύνευσαν από τον σκύλο», είπε χαρακτηριστικά.