«Δεν είμαι ο μόνος που έχει αστερόσκονη»

Πως διαχειρίζεται ο Ντάνος το παιχνίδι της δημοσιότητας; Τι στόχο έχει το βιβλίο που ετοιμάζει; Καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος και άνοιξε την καρδιά του «Στη Φωλιά των ΚουΚου».
 
Αρχικά ανέφερε πως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του ότι θα ζούσε όλα όσα ζει σήμερα ενώ σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το αν έχει φοβηθεί μήπως «την ακούσει» από το παιχνίδι της δημοσιότητας, ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε: «Δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι τη Σκιάθο και να πάω για καλαμάρια. Ζω πραγματικά πολύ σημαντικά πράγματα, πράγματα που είναι ευλογία για μένα, και ότι συμμετέχω στη σειρά και σε αυτό τον χώρο, μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω πολλά πράγματα, αλλά μου λείπει πάρα πολύ το νησί, η παρέα με τους φίλους μου, μου λείπουν τα απλά πράγματα. Όχι ότι κάνω σύνθετα πράγματα αλλά οι ρυθμοί είναι τέτοιοι που δεν μου επιτρέπουν να κάνω άλλα πράγματα».
 

 
Ξεκαθάρισε δε τι εννοούσε με τις δηλώσεις του περί αστερόσκονης, τονίζοντας ότι «δεν είμαι μόνο εγώ που έχω αστερόσκονη. Όλοι οι άνθρωποι έχουν αστερόσκονη. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει μελέτες πως ό,τι υπάρχει πάνω στη γη έχει προέλθει από σωματίδια του σύμπαντος. Τα πάντα είναι από αστερόσκονη. Η ενέργεια είναι και πόσο δουλεύεις με την ενέργειά σου και πόσο πιστεύεις σε αυτήν και στον εαυτό σου. Κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς, αλλά πολλά εξαρτώνται από εμάς […] Τα πάντα είναι θέμα απόφασης. Πως θα ζήσεις τη ζωή σου και ποιο δρόμο θες να ακολουθήσεις. Δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω ότι προκαλούμε τις συγκυρίες».
 

 
Μιλώντας τέλος για το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα ο ίδιος σχολίασε πως είναι μια πιο άμεση και καλύτερη σύστασή του με τον κόσμο, στο οποίο παρουσιάζει όλες τις δύσκολες και συνάμα σημαντικές στιγμές της ζωής του μέχρι σήμερα. «Μέσα από αυτές τις καταστάσεις ζορίστηκα, αναγκάστηκα να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει καλύτερα, πήρα αποφάσεις και προχώρησα και δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι γιατί ό,τι και να είμαι είμαι εγώ. Δεν έχω πρόβλημα να τα μοιραστώ. Είναι μια ωραία εξομολόγηση. Μεταξύ άλλων έχει και μερικά κομμάτια όσον αφορά τα συναισθήματα μέσα αλλά και μετά το Survivor» είπε.