Δολοφόνησαν Έλληνα επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του! Τον βρήκαν σε λουτρό αίματος!

Λουτρό αίματος ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας – Τεράστια κινητοποίηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Σοκ και δέο στον Αλμυρό Μαγνησίας από την άγρια δολοφονία επαγγελματία της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος σε πολυκατοικία, οι διάδρομοι ακόμη και η είσοδος της οποίας ήταν γεμάτοι αίματα.

Νεκρός, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από τοπικά Μέσα, είναι ο 65χρονος Αριστείδης Κολοβός και το άψυχο σώμα του βρήκε ο ίδιος του ο γιος, ο οποίος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στην οικία του και ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία. Έκτοτε σήμανε συναγερμός στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, με τον θάνατο του άτυχου 65χρονου να διαπιστώνει ιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, ο οποίος προσήλθε στο σημείο.

Με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ιδιαίτερα λακωνικούς, οι πληροφορίες του e-Volos.gr αναφέρουν τεράστια κινητοποίηση, αφού στο σημείο έσπευσαν οι εμπειρότεροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Περιφερειακής Ενότητας και φυσικά και η αρμόδια ιατροδικαστής.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραύμα από όπλο, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε κοντά στο Αερινό Μαγνησίας, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου, γεγονός που δημιουργεί την εικασία ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης ή οι δράστες της στυγερής δολοφονίας, τα κίνητρα της οποίας παραμένουν ακόμη άγνωστα.