Είναι γεγονός! Τέλος ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον Alpha -Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια παίρνει τη θέση του;

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στους συνεργάτες της εκπομπής «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, πως σταματά τις εγγραφές της, άρα και την μετάδοσή της.
Μόλις την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα της εκπομπής ενημερώθηκε, πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος της, χωρίς να έχουν υπάρξει νωρίτερα, αυτό που λέμε «καμπανάκια κινδύνου».

Όλα έγιναν, όπως αναφέρει το mediafree με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς εντάσεις και σε κλίμα… φιλικό. Ωστόσο, στον Alpha, δεν… «κόβουν» μόνο εκπομπές, αλλά δημιουργούν και νέες!ts-3

Πολύ πολύ σύντομα, αμέσως μετά τις γιορτές, η Ελένη Τσολάκη, γίνεται βραδινός τύπος, αφού αναλαμβάνει την παρουσίαση εβδομαδιαίας βραδινής εκπομπής. Η παρουσιάστρια την οποία όπως φάνηκε, το κανάλι πιστεύει ιδιαίτερα, θα παρουσιάζει κάθε Σάββατο στις 20:00, μαγκαζίνο τύπου «Τζένη Τζένη» για όσους θυμούνται, με ανάλαφρη θεματολογία και καλεσμένους.

Είναι η πρώτη φορά που το κανάλι δοκιμάζει κάτι τέτοιο σε αυτήν τη ζώνη και μένει να δούμε, αν θα ανταποκριθεί το βραδινό τηλεοπτικό κοινό στο εγχείρημα αυτό.