Ελένη Μενεγάκη: Αυτές είναι οι φωτογραφίες της που «σάρωσαν» τα likes στο Instagram!

«Σήμερα!!! Και ναι επέστρεψα στο Instagram!!!» έγραψε πριν από περίπου ένα χρόνο και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2016 η Ελένη Μενεγάκη μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του «Alpha», που είχε για 22 μήνες «κλειστό», δεν έκανε δηλαδή καμία απολύτως καμία ανάρτηση, επέστρεψε για τα καλά και αποζημίωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με το παραπάνω τους τελευταίους 11 μήνες.

Όσοι λοιπόν πίστευαν πως η Ελένη Μενεγάκη θα έχει για πάντα στο Instagram ρόλο «διακοσμητικό» έκαναν λάθος, καθώς η δημοφιλής παρουσιάστρια μοιράζεται πολύ συχνά πλέον στιγμές από το πλατό αλλά και την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Εκείνοι; Της δείχνουν την αγάπη τους με το παραπάνω, αφού οι φωτογραφίες συγκεντρώνουν χιλιάδες like μέσα σε λίγα λεπτά απο τη δημοσίευσή τους. Φαίνεται πως η παρουσιάστρια μετά και την απόκτηση του τέταρτου παιδιού της βιώνει την απόλυτη ευτυχία και αυτό δεν κρύβεται.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις αυτές που άρεσαν περισσότερο στους followers της και σας τις παρουσιάζουμε σε ένα μικρό και απολαυστικό album!

 

https://newsall.eu/wp-content/uploads/2016/12/c4f84da5-ede1-42f1-8c18-3dc83cf94aaa.jpg