Επιτέλους! Ο Αλεξάνδρου αποκάλυψε δημόσια τον πραγματικό λόγο που έφυγε από τη Μενεγάκη

Σαν βόμβα είχε σκάσει η είδηση πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχωρεί από την Ελένη Μενεγάκη.
Αν και μέχρι πρότινος το μοντέλο απέφευγε να μιλήσει ανοιχτά για το τέλος αυτής της συνεργασίας, φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει τακτική. Ο Δημήτρης βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστετοτέλους, «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου και μίλησε για όλα.

«Δεν είναι τυχαίο που διάλεξα να έρθω εδώ και να μιλήσω μετά από ένα συμβάν που όλοι θέλουν να μάθουν τι έχει συμβεί. Αγαπώ πολύ την Κύπρο», ανέφερε αρχικά ξεκαθαρίζοντας στη συνέχεια τι έχει συμβεί. «Πραγματικά δεν έχει συμβεί τίποτα, έχω ακούσει τόσα, διαβάζω τόσα. Ήταν μία κοινή απόφαση που έχει γίνει πριν καιρό, από τη στιγμή που ξεκίνησα, από τη στιγμή που υπέγραψα. Ήταν μια κοινή απόφαση γιατί κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις κι εσύ το δικό σου βήμα». Ενώ θέλοντας να κλείσει τα κακά στόματα που τους ήθελαν στα μαχαίρια, είπε για την Ελένη «είναι ένας άνθρωπος που σαφώς μου έδωσε τεράστιο βήμα στην ελληνική τηλεόραση, με αγκάλιασε, μου έμαθε πολλά, μου έδειξε πολλά, από κει και πέρα πρέπει, αν θέλεις να συνεχίσεις, πρέπει να κάνεις ένα βήμα.

Σίγουρα αυτό το σε εισαγωγικά διαζύγιο είναι ανάμεσα σε μένα και στην Ελένη μόνο θετικό, δεν έχει να κάνει ούτε με διατροφές ούτε με κακίες, ούτε με σπόντες ούτε με τίποτα. Έχει να κάνει μόνο με καλό, το παίρνω πολύ θετικά όλο αυτό το κομμάτι και δεν είναι καθόλου διαζύγιο, είναι νομίζω ένα βήμα να προχωρήσω, έτσι;», απάντησε. Κλείνοντας θέλησε να αποσαφηνίσει πως ο πραγματικός λόγος της απομάκρυνσής του είναι γιατί αισθάνεται πως ήρθε η στιγμή να κάνει κάνει δικό του. «Τέσσερα χρόνια είμαι εκεί. Είναι αρκετά και για μένα, και για το κοινό και για να κάνω κάποια πράγματα! Προς Θεού, και θέλω να κλείσει εδώ αυτό το θέμα, όχι ότι με ενοχλεί, απλά έχω άρτια σχέση με την Ελένη. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ και με εκτιμά και με αγαπά», αναφέρει.