Η έκπληξη της Τέιλορ Σουίφτ σε έναν 96χρονο -Πήγε στο σπίτι του και του τραγούδησε [εικόνες & βίντεο]

ΕΙΝΑΙ Ο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ

Ποιος είπε ότι η Τέιλορ Σουίφτ έχει απήχηση μόνο στους νεαρούς; Ενας 96χρονος είναι τρελός θαυμαστής της και επιβραβεύθηκε για αυτό.

Η τραγουδίστρια έκανε έκπληξη στον Σάιρους Πόρτερ, καθώς τον επισκέφθηκε στο σπίτι του και τραγούδησε για εκείνον και την οικογένειά του.

Ο 96χρονος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε δηλώσει νωρίτερα φέτος, σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι είχε πάει τα εγγόνια του σε συναυλία της Σουίφτ και ότι είναι η γηραιότερος θαυμαστής της. Οπότε και εκείνη αποφάσισε να του κάνει έκπληξη και πήγε στο σπίτι του στο Μιζούρι.

Ο Πόρτερ, που έχει εννιά παιδιά και 49 εγγόνια, είχε κάνει χριστουγεννιάτικη γιορτή με 72 καλεσμένους νωρίτερα. Πολλοί από τους συγγενείς ήταν ακόμη εκεί, όταν χτύπησε η πόρτα του σπιτιού. Η κόρη του άνοιξε και όταν του είπε πως μόλις ήρθε η Τέιλορ Σουίφτ, εκείνος δεν μπορούσε να το πιστέψει, όπως παραδέχθηκε στο Associated Press.

Φέτος ο 96χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο, παρόλα αυτά δηλώνει ότι ο επόμενος στόχος του είναι να δει την Τέιλορ Σουίφτ στη νέα περιοδεία της.

okay this is the last thing i’m posting. @taylorswift13 I still can’t believe it!! pic.twitter.com/G5pfUpYaH6

— Landon (@Landon_Poore) December 26, 2016

Amazing experience pic.twitter.com/maXUPZSguD

— robert frye (@bert_frye) December 26, 2016

Taking selfies, holding babies, hugging grandpas and leaving lipstick marks. Taylor Swift does it all. Awsome day for my Popo!! pic.twitter.com/SaNwRK4DoL

— robert frye (@bert_frye) December 27, 2016

pic.twitter.com/0zwfkStf11

— robert frye (@bert_frye) December 26, 2016

Taylor Swift crashing our family Christmas was just a dream right??? #TaylorSwift #WWIIVet pic.twitter.com/lufAleCGuk

— Caroline Fowler (@carofowler14) December 26, 2016