Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για την σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα

Ποιες είναι οι σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; 

Ο δημοσιογράφος θα βρίσκεται και φέτος στο πάνελ της Φαίης Σκορδά στο ανανεωμένο «Πρωινό». Λίγο πριν την πρεμιέρα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου, όπου αποκάλυψε πως δεν κάνει παρέα πια με τον Γιώργο Λιάγκα.
 
Δες εδώ: Η Φαίη Σκορδά ανοίγει… πόλεμο με τα fake news!
 
Φέτος θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά, αφού ο Γιώργος Λιάγκας για περίπου μία ώρα θα βρίσκεται με την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Ποια είναι η σημερινή σχέση σου με τον Γιώργο;«Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων και προσπαθώ πάντα να κρατώ τα προσχήματα. Δεν μπορώ να είμαι στη Φαίη και το βράδυ να βγαίνω με τον Γιώργο. Αυτό είναι δική μου επιλογή. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον αγαπώ».
 
Θα προτιμούσε να ήταν εκείνος το «πρώτο βιολί»; «Εγώ κάθε χρόνο χαίρομαι που έχω δουλειά. Τηλεόραση κάνουμε για τους τηλεθεατές, όχι για να θρέψουμε τη ματαιοδοξία μας. Αν εγκλωβιστείς σε αυτό, δεν θα απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Όχι δεν θα σου πω ότι έχω αδικηθεί. Απλά, καμία φορά είναι να σου κάτσει. Παράπονο δεν έχω, θα πεισμώσω. Η τηλεόραση είναι μια κοπέλα που δεν έχω ρίξει ακόμη»
 
Και συνέχισε, λέγοντας: «Ούτε για τα κιλά έχω πρόβλημα. Θυμάμαι έναν τύπο μια φορά που είχε βγάλει κάτι φωτογραφίες. Με το ζόρι ήθελε να με θίξει, γι’ αυτό το έγραψε με τέτοιον τρόπο. Στεναχωρήθηκα για εκείνον και τον τρόπο που σκέφτεται. Το 2019 δεν μπορείς να θίξεις κάποιον γράφοντας ότι είναι χοντρός. Να του θίξεις τις απόψεις, αν θες. Όμως αυτό που με πείραξε περισσότερο από όλα είναι τη χρονιά που η Φαίη και ο Γιώργος έφυγαν από το Mega και κάποιοι δημοσιογράφοι πήγαν να με βγάλουν κ@λ@παιδο. Ότι δεν σεβάστηκα τους φίλους μου, δεν ήμουν συνεπής».