Η Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση με τον πατέρα της: “Είχε πολλά σκαμπανεβάσμαρα και πολλή καταπίεση…”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Βένια Καραγιάννη και το περιοδικό People παραχώρησε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου.
Η παρουσιάστρια του Epsilon αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη σχέση με τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας ότι έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα.
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω.
Η σχέση σου με τον πατέρα σου πώς είναι, αλήθεια;
Ιδιαίτερη ήταν και συνεχίζει να είναι. Ο πατέρας μου είναι ένας υπέροχος και αξιόλογος άνθρωπος, αλλά και συνάμα πολύ δύσκολος, απαιτητικός και αυστηρός. Τον θαυμάζω πολύ, αλλά πολλές φορές γίνεται και σκληρός. Η σχέση μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλή καταπίεση. Δεν λέω ότι με ελέγχει, αλλά έχω τη σχέση πατέρα – κόρης, δεν έχουμε έρθει πιο κοντά, να γίνουμε φίλοι, δεν θα συζητήσω τους προβληματισμούς μου μαζί του γιατί είναι αυστηρός κριτής. Πολύ πιο αυστηρός από αυτό που πρέπει…
Λένε, πάντως, πως υποσυνείδητα επιλέγουμε άντρες με αρχέτυπο τον πατέρα…
Δεν είμαι σίγουρη για αυτό. Εγώ θέλω κάποιον πιο τρυφερό. Είμαι ο άνθρωπος που θα έρθει η κολλητή μου στο σπίτι και θα είμαστε αγκαλιά. Μου αρέσει, έχω ανάγκη τη σωματική επαφή. Οι δικοί μου δεν ήταν έτσι. Με μεγάλωσαν με αρχές, αγάπη, αλλά δεν μου την έδειχναν, έπρεπε να προσπαθήσω να πάρω το «μπράβο». Θέλω όταν στενοχωριέμαι, να έρθει ο άλλος να με πάρει αγκαλιά, να μου πει «μην κλαις» ή να μου δώσει ένα «μπράβο». Εγώ πιστεύω ότι σαν μάνα θα γίνω πιο τρυφερή. Έχω ανάγκη να δώσω κάπου την αγάπη που έχω μέσα μου.