Η λεπτομέρεια που «αδειάζει» το τρέιλερ για την έκπληξη του Αρναούτογλου

Τι έχει συμβεί τελικά με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και την «έκπληξη» του «The 2Night Show» στην Ιωάννα Μπέλα;
  Εδώ και λίγες ώρες στον αέρα του ΑΝΤ1 παίζει ένα τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο του talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ίδιο να «αναγγέλλει» στην Ιωάννα Μπέλλα πως θα τη φέρει αντιμέτωπη μπροστά στην κάμερα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.
 

 
Ωστόσο, το τρέιλερ αυτό μάλλον αφορά κάποιο αστείο του διάσημου παρουσιαστή, μιας και τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν γίνει ήδη (εφόσον υπάρχει και το σχετικό απόσπασμα στο τρέιλερ) αλλά η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τη Μαδαγασκάρη.
 
Συγκεκριμένα, στο «Πρωινό» της Πέμπτης αναφέρθηκε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρίσκεται ακόμα στη Μαδαγασκάρη και πρόκειται να επιστρέψει το Σάββατο. «Δεν επέστρεψε ακόμα από την Μαδαγασκάρη. Είναι εκεί ακόμη. Θα σας πω τι κάνει εκεί. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι περίεργο. Πήρε το κινητό της. Είδε τα πάντα, τι λέγεται, τι γράφεται… Και επέλεξε συνειδητά να μείνει. Το Σάββατο έρχεται» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
 
Η κατάσταση, βέβαια, θα μπορούσε να ανατραπεί με κάποιο συμπληρωματικό γύρισμα μετά την επιστροφή της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην Ελλάδα, μεταξύ Σαββάτου και Δευτέρας που μεταδίδεται (μαγνητοσκοπημένη) η εκπομπής, αλλά έτσι χάνεται εκ των πραγμάτων το εύρημα της «απρόσμενης» συνάντησης Ιωάννας και Δήμητρας.