Η Πάολα για την απώλεια του πατέρα της: «Ζω με τον πόνο!»

Η Πάολα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Down Town Κύπρου και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα, που την συγκλόνισε.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Τι έχεις κρατήσει από τον μπαμπά σου;

Τα πάντα. Τον ίδιο. Δεν λέω «ο μπαμπάς μου ήταν», λέω «ο μπαμπάς μου είναι». (Μου δείχνει στον απέναντι τοίχο της φωτογραφίες του). Μα, δεν είναι κούκλος; Πανέμορφος άντρας! Κάποιοι μου είπαν ότι μοιάζει με τον Antonio Banderas. Δεν ήξερα ποιος είναι και χτύπησα στο youtube να τον δω. Είναι καλλονός ο μπαμπάς! (Στρέφει το βλέμμα της αλλού και με ξανακοιτάει). Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είμαι εγώ! Είμαστε ίδιοι.

Ποια ήταν η κουβέντα που κράτησες από τον πατέρα σου;

Μου έμαθε να μην κρατάω κακία και να μη μισώ. Ό,τι είναι εκείνος είμαι κι εγώ. Είναι ο δρόμος μου. Ο πατέρας μου είναι ο πιο ευαίσθητος «αλήτης». Ο πιο σπουδαίος Αλέξανδρος όλων. Ο ήρωάς μου!

Ξεπερνιέται μια τέτοια απώλεια;

Ποτέ. Απλά αγκάλιασα τον πόνο και ζω μ’ αυτόν. Το σώμα μου το βλέπεις εδώ. Δεν είμαι όμως εδώ. Δεν έχω επανέλθει μέσα μου. Προσπαθώ να ξεχάσω και να κρατήσω αυτά τα όμορφα που έζησα δίπλα του… Έκανα προσπάθεια για να επανέλθω και στη δουλειά. Ενώ θα μπορούσα να μείνω εκτός κι άλλο. Έχω, όμως, μία ομάδα πίσω μου, μουσικούς, συνεργάτες, που δεν θα τους αφήσω χωρίς δουλειά, επειδή πενθώ. Το τι νιώθω το κουβαλάω μέσα μου. Και δεν θέλω να το μοιραστώ! Δεν θέλω να με λυπούνται, προτιμώ να πεθάνω καλύτερα. Δεν θέλω το χάδι της παρηγοριάς.