Η πιο απόλυτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση: «Για χατίρι της θα ξαναπήγαινα έως την άκρη του κόσμου»

Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Από την ημέρα που πήρε την απόφαση να δημοσιοποίηση την σχέση του ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες με την αγαπημένη του στα social media και δεν ξεχνάει να την παινεύει.
«Δεν κάνω τίποτα παραπάνω από αυτό που κάνει κάθε νορμάλ άνθρωπος. Και μάλιστα σε αρκετά μικρότερο βαθμό, αφού 3-4 φωτογραφίες με την κοπέλα μου σε 1,5 χρόνο δεν το λες και «εκθέτεις τη σχέση σου». Αυτό που λες λοιπόν, είναι ουσιαστικά «γιατί δεν κρύβω τη σχέση μου»; Γιατί δεν νιώθω διαφορετικός, έτσι ώστε να μη εκφράζομαι φυσιολογικά. Επίσης θέλω να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο ότι… δεν διέψευσα το «είσαι τρελά ερωτευμένος», έτσι; Οχι αλλά να τα λέμε αυτά!» είπε στο tvέθνος ο Σάκης Τανιμανίδης και συνέχισε: «Είναι το πιο όμορφο κορίτσι που έχω γνωρίσει, ενώ δεν την ενδιαφέρει και δεν βασίζεται στην ομορφιά της. Αυτό τα λέει όλα. Είναι ένα προσγειωμένο πλάσμα που δεν ενθουσιάζεται από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που με κάνουν να τη γουστάρω τόσο πολύ. Έχω φτάσει στην άκρη της Γης και χωρίς να κάνω το χατίρι κάποιου, οπότε θα σου απαντήσω αλλιώς. Πα χατίρι της θα… ξαναπήγαινα έως την άκρη του κόσμου»
Για το χατίρι της αποφάσισες να γίνεις μόνιμος κάτοικος Αθηνών…
«Ναι και είμαι χαρούμενος! Ζω με το κορίτσι μου και δημιουργώ στη νέα μου εταιρεία στην Αθήνα! Βέβαια Θεσσαλονίκη δεν τη λες με τίποτα…»
Σου λείπει η Θεσσαλονίκη;
«Περισσότερο μου λείπει η μάνα μου, ο πατέρας μου και τα αδέλφια μου. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και η απουσία τους δεν είναι καθόλου εύκολη»
Η… μανούλα; Γιατί μάνα είναι κι έχει μπλέξει με σένα!
«Έχει μπλέξει στην κυριολεξία. Αλλά είναι η πρώτη που «περηφανεύεται» για τα κατορθώματα του γιου της! Θέλω να την πείσω να έρθει και στον Άγιο Δομίνικο γιατί της αρέσει η θάλασσα και ο ήλιος, ο-πότε το πιο πιθανό είναι να τα φάω αυτά τα ντολμαδάκια στην Καραϊβική! Ζεις έναν έρωτα με τέρμα τα γκάζια. Όταν πατήσεις φρένο, μπορεί να είσαι μπροστά από μία εκκλησία ή ένα δημαρχείο; Στον έρωτα δεν υπάρχει φρένο! Είναι η μία, μοναδική περίπτωση που αξίζει να τρακάρεις κι εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένος που τράκαρα μετωπική!»