Η συγκινητική εξομολόγηση για τις ατυχείς εγκυμοσύνες της συζύγου του & τις δυσκολίες μέχρι να γίνει πατέρας

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σταύρος Νικολαΐδης, το βράδυ της Τετάρτης, στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε με τη σύζυγό του μέχρι να έρθει στον κόσμο ο γιος τους, περνώντας το δικό του μήνυμα και στήριξη στα νέα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
 
«Ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί, η γυναίκα μου μου έλεγε ότι θα ήταν κρίμα να μην γίνω πατέρας. Θεωρώ από χρόνια ότι ήμουν ταγμένος γι’ αυτό. Είχαμε χάσει τρία παιδιά και τα δυο πρώτα τα χάσαμε στον 5ο μήνα της κύησης. Γινόταν ρίξη ιμένα, έσπαγε ο σάκος, ‘φεύγαν τα νερά και της τα ‘παίρναν τα παιδιά με γέννα, με τεχνητούς πόνους. Ήταν φριχτό. Και μόνο αυτό που πέρασε η γυναίκα μου, ότι έκανε δυο γέννες χωρίς να κρατήσει παιδί στα χέρια της, από μένα πρέπει να έχει όλον τον σεβασμό και όλη τη βοήθεια τώρα που καταφέραμε να κάνουμε τον Θανούλη μας» εξομολογήθηκε.
 

 
Πως κατάφερε ο ίδιος να διατηρήσει τις ισορροπίες στη σχέση του με τη σύζυγό του; «Εμείς μείναμε ο ένας δίπλα στον άλλον, μας “έδεσε” όλο αυτό, σφίξαμε τα δόντια, σφίξαμε τις γροθιές μας και είπαμε θα το κάνουμε. Που θα πάει; Μια, δυο, τρεις… και ενώ η Γιώτα κάθε φορά έλεγε “αν ξανασυμβεί, δεν αντέχω” έβλεπες ότι δεν το βάζει κάτω γιατί και αυτή ήθελε να γίνει μάνα» είπε.