Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το μακροσκελές κείμενο για τα 34α γενέθλια της

Πριν από λίγα χρόνια η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος αποφάσισαν να τα παρατήσουν όλα και να μετακομίσουν στην Αμερική, κυνηγώντας το όνειρο τους για διεθνή καριέρα.
Το πρωί του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, με αφορμή τα 34α  γενέθλια της που είχε μία μέρα πριν, δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο – απολογισμό. Συγκεκριμένα, έγραψε: «When someone asks how it feels to be one year older…
Πέρα από την πλάκα πάντως όσο μεγαλώνω επιβεβαιώνω πως ενώ ο χρόνος είναι απόλυτος και αμείλικτος, η αίσθηση του χρόνου είναι απολύτως υποκειμενική! Και ως μεγαλύτερη απ’ όσο έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου ως τώρα (!) σας προτείνω να γεμίσετε τα χρόνια σας με στιγμές που σας συγκινούν, σας προκαλούν, σας δοκιμάζουν, σας διευρύνουν! Αγκαλιάστε τα θέλω σας, κυνηγήστε τα όνειρα σας, υιοθετείστε ένα αδέσποτο, προσφέρετε βοήθεια σε κάποιον που το έχει ανάγκη, κάντε παιδιά, πείτε «σ’ αγαπώ» χωρίς να περιμένετε απαραίτητα το «κι εγώ» ή «ευχαριστώ» και «συγγνώμη» χωρίς να σας το έχουν ζητήσει. Ζήστε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος και θα νιώθετε ευτυχισμένοι για την κάθε μέρα που περνά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Να με χαίρεστε, να σας χαίρομαι και να χαιρόμαστε… έτσι γενικά!».

Your browser doesn’t support video.
Please download the file: video/mp4

error: Content is protected !!