Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συμμετάσχει στον Ζορμπά του Σταμάτη Φασουλή

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι και απάντησε για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πρωταγωνιστεί στον Ζορμπά του Σταμάτη Φασουλή. Ακόμα, μίλησε για τη σειρά που συμμετέχει στη Κύπρο αλλά και για τον γιο της που λόγο φόρτου εργασίας τον βλέπει λιγότερο…
Διαβάστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:
 -Τελικά, ποιος είναι ο λόγος που δεν θα σε δούμε στον Ζορμπά που θα παρουσιάσει το καλοκαίρι ο Σταμάτης Φασουλής;
Καμία σχέση. Είχα μία πρόταση, πολύ τιμητική από τον υπέροχο Σταμάτη Φασουλή που τον θαυμάζω και είναι όνειρο ζωής να δουλέψουμε μαζί, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι σε περιοδεία το καλοκαίρι, καθώς θα λείπω για μήνες στην Κύπρο και ήταν ανέφικτο να λείπω για πάντα από το σπίτι μου με ένα τόσο μικρό παιδί.
Όσον αφορά στον γιο της, η Κατερίνα εξομολογήθηκε: “Τον είχα προετοιμάσει από το καλοκαίρι γιατί αρχικά ήταν να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τον Οκτώβριο. Ήμουν τυχερή που μετατεθήκαν, γιατί μεσολάβησε μια μετακόμιση, η προσαρμογή του παιδιού στις αλλαγές και στο σχολειό ενώ κέρδισα και χρόνο με τις πρόβες στο θέατρο. Βέβαια, τώρα που έχω αρχίσει και ταξιδεύω στην Κύπρο είναι η πιο κρίσιμη φάση για το θέατρο και πολύ φοβάμαι πως δεν θα βλέπω καθόλου το παιδί μου για ένα μήνα>”.