Κρατά και πάλι αποστάσεις από το «Καφέ της Χαράς»

Πώς αντέδρασε η Ρένια Λουιζίδου όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»; Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και φυσικά ρωτήθηκε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς. Εκείνη, ωστόσο, κράτησε και πάλι αποστάσεις δίνοντας μια προσεκτική απάντηση.
 
«Πρέπει να μου την κάνεις αργότερα αυτή την ερώτηση. Εγώ έχω μιλήσει με τον Χάρη. Ξέρω ότι έχει μια ιδέα ο Χάρης, σεναριακή εννοώ γιατί από εκεί ξεκινούν όλα. Και έχει μια ενδιαφέρουσα ιδέα, γιατί είναι πραγματικά 15 χρόνια μετά. Δεν θα είναι ένα σίκουελ πάνω στα ίδια. Γιατί πραγματικά πού να τα κάνουμε; Έχουν περάσει τα χρόνια πια. Και η εποχή είναι άλλη, όχι μόνο εμείς. Θα ήθελε λοιπόν να το κάνει και είναι σε επαφές με τον ΑΝΤ1» ανέφερε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.
 
«Εγώ τουλάχιστον δεν έχω μιλήσει με κανένα άλλο επίσημα. Ούτε σε επίπεδο εταιρίας παραγωγής, ούτε σε επίπεδο καναλιού. Εκ των πραγμάτων όσο ο Χάρης συζητάνε και διαπραγματεύονται, υπάρχουν δουλειές που τρέχουν. Βεβαίως είναι κάτι που θα συζητήσω, θα σκεφτώ. Όλα αυτά βέβαια, στην περίπτωση που οι συνθήκες μού το επιτρέπουν. Είμαι σε μία άλλη δουλειά τώρα. Τι να πω; Την ώρα που τρέχει μια άλλη δουλειά. Είναι άκομψο κατά μία έννοια. Αλλά δεν υπάρχει και κάτι επίσημο, δεν μπορώ να βγαίνω να μιλάω από μόνη μου» πρόσθεσε.