Κυνηγός είπε στην κόρη του να δαγκώσει την ζεστή καρδιά του ελαφιού που μόλις σκότωσε – Δείτε την φωτογραφία που σόκαρε τον υφήλιο

Ένας κυνηγός από την Νέα Ζηλανδία δέχτηκε πυρά όταν δημοσίευσε σε μια κυνηγετική ομάδα φωτογραφίες της 8χρονης κόρης του να τρώει την καρδιά από το πρώτο της θήραμα.
Στην δημοσίευση, ο Johny λέει ότι είναι περήφανος πατέρας και ότι η κόρη του κατάφερε να πυροβολήσει και να σκοτώσει ένα νεαρό ελάφι χρησιμοποιώντας τον ώμο του για να ξεκουραστεί το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο.
“Δείτε την μικρή μου πριγκίπισσα-νίντζα, την Chloe (8) με το πρώτο της θήραμα, ένα νεαρό αρσενικό ελάφι. Πήγαμε για κυνήγι στην φάρμα ενός φίλου το περασμένο Σαββατοκύριακο”, έγραψε ο Johny.
Είπε ότι η Chloe δάγκωσε την ζεστή, τρεμουλιαστή καρδιά του ελαφιού και δημοσίευσε φωτογραφία για να το αποδείξει. Από τότε, η δημοσίευση στην ομάδα New Zealand Woman Hunter έχει πάνω από 20.000 κοινοποιήσεις και στα σχόλια γράφουν πολλοί επικρίνοντας τις τακτικές του Johny και λέγοντας ότι το δάγκωμα της καρδιάς ήταν σαδιστικό και ψυχοπαθές.
1314151516
Αλλά πολλοί υπερασπίστηκαν τον Johny, εξηγώντας ότι το δάγκωμα της καρδιάς του πρώτου θηράματος είναι παλιά κυνηγετική παράδοση.
17Ο Johny είπε στο BuzzFeed News μέσω email ότι εξεπλάγη από τις αντιδράσεις αφού ανέβασε τις φωτογραφίες του σε μια κυνηγετική ομάδα όπου άλλες γυναίκες κάνουν δημοσιεύσεις για τα δικά τους θηράματα.
“Η Chloe κι εγώ αγαπάμε τις περιπέτειες μαζί”, είπε.
1819“Η Chloe έρχεται μαζί μου στο κυνήγι από τότε που ήταν 8 μηνών. Αυτό ήταν το πρώτο της ελάφι. Έχει πυροβολήσει κατσίκα και έχει κάνει σκοποβολή.”
Ο Johny είπε ότι οι αρνητικές αντιδράσεις δεν τον ενόχλησαν.
“Θα πω απλά “Τα λιοντάρια δεν νοιάζονται για την γνώμη των προβάτων”. Ήθελε να το κάνει όταν είδε μια φωτογραφία του θείου της να δαγκώνει την καρδιά από το δικό του πρώτο ελάφι.”
“Δεν το παίρνουμε υπερβολικά σοβαρά. Είναι κάτι που κάποιοι κυνηγοί κάνουν με το πρώτο τους θήραμα. Δεν θα έλεγα ότι είναι τελετουργικό, αλλά πλέον είναι κυνηγός.”
Εσείς τι πιστεύετε για αυτή την ιστορία;