Λιώσαμε! Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης της Μενεγάκη στον Παντζόπουλο: «Είμαι με έναν άνθρωπο που είναι επιλογή μου και…»

Έκανε κάθε όνειρό της πραγματικότητα. Ποτέ της δεν έκρυψε η Ελένη Μενεγάκη την επιθυμία της να αποκτήσει το δικό της σπίτι και να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Και όπως διαπιστώνουμε, τα κατάφερε μια χαρά, αφού απόκτησε όχι ένα αλλά τρία σπίτια, και μάλιστα με την αξία της!

Γιατί αφενός εργάστηκε σκληρά και αφετέρου συνειδητοποίησε από μικρή ότι τα υλικά αγαθά δεν έχουν καμία αξία αν δεν τα μοιράζεσαι. Έτσι, έπειτα από δύο αποτυχημένους γάμους, έναν πολύ σύντομο που κράτησε μόλις έναν χρόνο με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη και βέβαια τον πιο γνωστό σε όλους μας με τον Γιάννη Λάτσιο, έφερε στον κόσμο τέσσερα παιδιά, τον Άγγελο, τη Βαλέρια, τη Λάουρα και τη Μαρινούλα , το «δώρο» που της έκανε η ζωή στη σχέση της με τον τελευταίο σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, για τον οποίο είχε δηλώει πριν από λίγα χρόνια: «Είμαι με έναν άνθρωπο που είναι η επιλογή μου .Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω».men-7

Οι τελευταίες κουβέντες της αποκαλύπτουν και τη στροφή που έκανε η λαμπερή παρουσιάστρια στη διαχείριση της προσωπικής της ζωής και που σίγουρα δεν θυμίζει καθόλου τα χρόνια του έγγαμου βίου με τον πρώην Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του ANT1, αφού οι περισσότερες στιγμές είχαν αποτυπωθεί στις σελίδες των lifestyle περιοδικών της εποχής… Μια αλλαγή που απ’ ό,τι αποδείχτηκε τής στοίχισε σε τηλεθέαση.