Λιώσαμε! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς -Τα γλυκά του λόγια για το μωρό

Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Ο λόγος για τον Νίκο Βουρλιώτη, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Όλγα.
«Γνωριστήκαμε σε ένα γυμναστήριο. Στην αρχή δημιουργήθηκε μια σχέση μίσους και αντιπάθειας μεταξύ μας. Οι κοινοί μας φίλοι, όμως, προσπαθούσαν να μας φέρουν κοντά», λέει γελώντας.

Παρόλα αυτά, η Όλγα ξεχωρίζει στα μάτια του όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για «τον τρόπο που αντιμετώπιζε μια δύσκολη στιγμή». «Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί, δεν παίξαμε ποτέ παιχνίδια υπεροχής. Η Όλγα έχει ένα απίστευτο τρόπο χειρισμού σε μια στιγμή κρίσης. Είναι από τα προτερήματά της, καθώς σαν άνθρωπος είμαι ιδιαίτερα ισχυρογνώμων, κάτι μου έκανε πολύ κακό γιατί θόλωνε την πραγματική εικόνα της συντρόφου μου. Μετά από πέντε χρόνια γάμου, το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως οι γυναίκες έχουν την δύναμη να φτιάχνουν και να γκρεμίζουν σπίτια. Με την Όλγα θα μπορούσα να είχα χωρίσει τρεις-τέσσερις φορές, αλλά ευτυχώς εκείνη ρυθμίζει την σχέση μας», παραδέχεται.vour

Όσο για το γεγονός πως θα γίνει πατέρας είπε:

«Είμαι πολύ συγκινημένος που θα γίνω πατέρας. Η εγκυμοσύνη, αλλά και οι στιγμές που ζούμε μέσα από αυτήν είναι μαγικές. Ξαφνικά, χωρίς να το καταλάβεις, αλλάζουν τα πάντα και βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι. Προσωπικά, νιώθω πιο δυνατός και δημιουργικός. Όσον αφορά την Όλγα, νομίζω πως με την εγκυμοσύνη έχει γίνει ακόμα πιο γλυκιά».