Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι μέρες που θα ξυπνήσουμε μαζί κι εκείνος θα με κοιτάξει σαν με βλέπει επιτέλους ολόκληρη…»

Με αγαπάει και ομορφιά περνάει η τελευταία εβδομάδα του 2016 για την Μαίρη Συνατσάκη.
Η παρουσιάστρια αυτή την εβδομάδα διασκέδασε στα μπουζούκια, είχε γενέθλια τα οποία πέρασε οικογενειακά με πολλή αγάπη και λίγους εκλεκτούς φίλους και μια τούρτα γεμάτη cup cakes που την έκανε πολύ ευτυχισμένη.

η Μαίρη ανέβασε μια φωτογραφία της που ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το γάτο της και έγραψε ένα πολύ τρυφερό post δείχνοντας πάλι πόσο ευτυχισμένη είναι με απλά, καθημερινά πράγματα.

«Είμαι από τις γυναίκες που έχουν την τύχη να τις περιποιούνται κάθε μέρα. Είναι στην φύση της δουλειάς να με βάψουν και να με χτενίσουν και να με ντύσουν με ρούχα ωραία και δανεικά. Καμιά φορά συνηθίζω σε αυτά τα φτιασίδια. Είναι κι ο χώρος τέτοιος… και με κοιτάζω στον καθρέφτη το πρωί μόλις ξυπνήσω σαν κάτι να μου λείπει. Σαν λιγότερο όμορφη. Είναι όμως και μέρες που θα ξυπνήσουμε μαζί κι εκείνος θα με κοιτάξει σαν με βλέπει επιτέλους ολόκληρη, χωρίς όλες αυτές τις στρώσεις μακιγιάζ πάνω μου και θα το πιστέψω ότι με προτιμάει έτσι και θα κοιταχτώ καλύτερα και δεν θα με πειράζουν πια τα σπυράκια μου και οι δυσχρωμίες και εκείνες οι ρυτιδούλες που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται.. και ο πρωινός ήλιος τα κάνει ούτως ή άλλως όλα πιο γλυκά.. ☀️ Πιστεύω ότι ξυπνάς όμορφη. Ακριβώς όπως είσαι», έγραψε χαρακτηριστικά.