ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΜΕ 4 ΑΠΛΑ ΤΡΙΚ

Γνωρίζετε πως πρέπει να τρώτε υγιεινά αλλά δεν θέλετε να μετράτε θερμίδες και να φτιάχνετε ειδικά μενού δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τρώτε υγιεινά χωρίς καν να προσπαθείτε.
Ισορροπήστε τα γεύματά σας
Φροντίστε να έχετε αρκετή πρωτεϊνη στο πιάτο σας, υδατάνθρακες και λιπαρά. Όλα αυτά μαζί θα σας δίνουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίζετε όλες τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Επίσης, θα αισθάνεστε χορτάτοι για πολύ περισσότερο.
Αντί για θερμίδες, μετράτε συστατικά
Αντί να τρελαίνεστε με τις θερμίδες φροντίζετε να επιλέγετε τροφές με βάση τα συστατικά τους. Όσο πιο λίγα είναι τα συστατικά που αναγράφονται σε μια συσκευασία τόσο πιο υγιεινό είναι το φαγητό που περιέχεται.
Φροντίστε να παίρνετε τα λιπαρά που χρειάζεστε από ξηρούς καρπούς και ψάρια
Καλό είναι να παίρνετε τα λιπαρά που χρειάζεστε από τροφές όπως είναι οι ξηροί καρποί, τα ψάρια και το ελαιόλαδο. Αυτά είναι τα λεγόμενα “καλά” λιπαρά.
Βγάλτε την ζάχαρη και την κρέμα από τη διατροφή σας
Εδώ μιλάμε κυρίως για τον καφέ σας τον οποίο καλό είναι να μάθετε να πίνετε σκέτο. Αν θέλετε να του δώσετε λίγη γεύση και να φύγει η πολύ πικρίλα δοκιμάστε να ρίχνετε λίγο γάλα ή γάλα αμυγδάλου αντί για κρέμα. Η ζάχαρη δεν είναι απαραίτητη και αν σκεφτείτε πως απλά πρόκειται για μια κακή συνήθεια που αν την κόψετε θα σας απαλλάξει από πολλές περιττές θερμίδες, τότε η απομάκρυνσή της θα είναι μια πολύ πιο εύκολη υπόθεση για εσάς.