Με ποιους τρόπους θα κάνεις τον καλύτερό σου φίλο… αγόρι σου!

Μπορεί να σας συνδέει μια υπέροχη φιλία, είναι ο άνθρωπος που περνάς καλά μαζί του και σου δίνει τις καλύτερες συμβουλές. Αυτό όμως δεν σε γλυτώνει από τον ξαφνικό έρωτα που μπορεί να προκύψει στο πρόσωπό του: δεν είναι απίθανο να ερωτευτείς τον κολλητό σου και δεν είναι καθόλου απίθανο να καταλήξετε ζευγάρι!

Μ’ αυτούς τους τρόπους μπορείς να οργανώσεις την προσπάθειά σου :

1. Κάνε μια κίνηση: Αν λοιπόν είσαι απ’ εκείνες που… τολμούν, πάρε τον φίλο σου, βγείτε για ποτά και φλέρταρέ τον διακριτικά. Αν δεις ότι ανταποκρίνεται, ζήτα του να σε φιλήσει. Αν πάλι δεις ότι δεν ανταποκρίνεται στα «καλέσματά» σου, ρίξε το φταίξιμο για τη συμπεριφορά σου στο… ποτό!

2. Πέρνα περισσότερο χρόνο μαζί του: Αν δεν είναι το στιλ σου η… επίθεση, μπορείς να διεκδικήσεις το ενδιαφέρον του με πιο έμμεσο τρόπο. Αναζήτησε περισσότερες στιγμές μαζί του καλώντας τον όλο και πιο τακτικά να βγείτε για φαγητό ή ποτό ή σινεμά. Αν δεις ότι δέχεται και μάλιστα με μεγάλη ευχαρίστηση, είσαι κοντά στο να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν πάλι σου απαντά ότι είναι απασχολημένος, τότε πιθανότατα ενδιαφέρεται μόνο για τη φιλία σου. Επίσης, προσπάθησε όταν είστε μαζί να αφήνεις και υπονοούμενα για το πώς αισθάνεσαι γι’ αυτόν ή/ και να του κάνεις κομπλιμέντα για την εμφάνισή του, για τις επιτυχίες του, για τη συμπεριφορά του.

3. Να είσαι ειλικρινής: Βρες την κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο μέρος για να του εκφράσεις τα πραγματικά σου αισθήματα και το πώς βλέπεις τη σχέση σας. Είναι ένας τρόπος που πιθανά θα δημιουργήσει αμηχανία και ίσως ταράξει τη φιλία σας, αλλά είναι ο μοναδικός με τον οποίο μπορείς να πάρεις μια συγκεκριμένη απάντηση. Θα νιώσεις ανακούφιση, αν το πεις, και μπορεί τελικά να μην πάρεις την απάντηση που θα ήθελες αλλά το σίγουρο είναι ότι θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου. Μάλιστα, αν εσύ είσαι εντάξει με το γεγονός ότι σε απέρριψε ως σύντροφο, η φιλία σας μπορεί να συνεχίσει ως είχε. Και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον…