«Μπόμπα» στο The Voice: Ανατροπή στη θέση της παρουσίασης του σόου [Βίντεο]

Αν και ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε στην εκπομπή του την τελική ομάδα του “The Voice” λέγοντας πως έχει κλείσει ο Γιώργος Λιανός ως παρουσιαστής, φαίνεται πως δεν έχει κλείσει τίποτα και δεν μιλούσε εκ μέρους του καναλιού αλλά με βάση δικές του πληροφορίες.  Οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα αναλάβει την θέση δίπλα στον Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη, ενώ τα ηνία της εκπομπής θα αναλάβει ο Γιώργος Λιάνος.
Βέβαια, υπάρχει εμπλοκή με τον Μαζωνάκη, καθώς έχει ήδη θέση κριτή στο Your Face Sounds Familiar.  Σήμερα, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε ότι ο παρουσιαστής και ο τέταρτος κριτής του “The Voice”, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη και του Κωστή Μαραβέγια παραμένουν στον αέρα.
Επίσης, ανέφερε πως λόγω της στενής σχέσης που έχει ο Σάκης Τανιμανίδης με τον  Ατζούν Ιλιτζαλί, γίνονται διάφορες συζητήσεις για να είναι η Μπόμπα αυτή που θα αναλάβει την παρουσίαση του show. 

  Συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης δήλωσε πως δίπλα στον Γιώργο Λιανό στο “The Voice” μπορεί να βρεθεί η Χριστίνα Μπόμπα και αυτό το διάστημα γίνονται οι απαραίτητες κουβέντες για την τελικη συμφωνία.