Μυρτώ Αλικάκη: Σέξι σε γυρίσματα ταινίας στην Κωνσταντινούπολη

  Πρόσφατα γνώρισε τα social media, η Μυρτώ Αλικάκη, μόλις πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε να μοιράζεται στο Διαδίκτυο στιγμές της.
Από τις τελευταίες της αναρτήσεις είναι μια σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα της ταινίας Instabul Story, στις οποίες είναι ιδιαίτερα σέξι.
Λίγα λόγια για το Instabul Story Η επιθυμία είναι εμφανής σε κάθε πλάνο του «Istanbul Story» της Φωτεινής Σισκοπούλου που, έντεκα χρόνια μετά τη «Rakushka», επανέρχεται με μια ταινία ελληνοτουρκική, τόσο ως παραγωγή, όσο κι ως περιεχόμενο διαβάζουμε στο έγκυρο κινηματογραφικό site flix.gr.
Αυτή είναι η ιστορία της Κάτιας που, έχοντας μόλις χάσει τη μητέρα της, πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για ν’ αναζητήσει την εκεί περιουσία της οικογένειάς της.
Γνωρίζει έναν όμορφο και μαχητικό δικηγόρο, γνωρίζει την Πόλη, γνωρίζει μυστικά από το παρελθόν της μαμάς της και αλήθειες για το διωγμό του 1965.
Εμείς, την ίδια ώρα, γνωρίζουμε τι θα ήθελε να έχει πετύχει η Σισκοπούλου.
Το «Istanbul Story» ήθελε να γίνει ένα πυκνό ρομαντικό δράμα, μια ιστορία που συνδέει το τώρα με το τότε.
Περιπλανώμενη στους δρόμους, τα καλντερίμια και τις αυλές της Κωνσταντινούπολης και της Πριγκήπου, η Κάτια φέρνει στο βλέμμα της νοσταλγική αχλή, καθώς χαϊδεύει, με τα χέρια ή και με τα μάτια, τοίχους, πέτρες, φύλλα, ψηφίδες του δικού της, αλλά και του συλλογικού παρελθόντος των Ελλήνων της Πόλης.
Ευτυχώς η Σισκοπούλου αποφεύγει τα της «Μεγάλης Ιδέας», όμως ο χειρισμός του θέματος της, τότε, ελληνοτουρκικής συνύπαρξης έχει τη δική του δόση απλοϊκότητας κι ελαφράς υπεροψίας.
Δείτε τις φωτογραφίες της Μυρτώς Αλικάκη: