Μυτιλήνη: ντοκουμέντο από την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα!

«Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι, εγώ εκείνη την ώρα γελούσα». Συγκλονίζει το προφητικό μήνυμα του 20χρονου συνοδηγού του αυτοκινήτου που έπεσε χθες στο λιμάνι της Μυτιλήνης σκοτώνοντας τα δύο αγγελούδια, τον 15χρονο Μάριο και την 16χρονη Δήμητρα.
Πριν λίγες μέρες, την Πέμπτη συγκεκριμένα, ο 20χρονος συνοδηγός είχε κάνει μία προφητική -όπως αποδείχθηκε- ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έρχεται στο φως προκαλώντας ανατριχίλα.

Την ίδια ώρα, θλίψη, δάκρυα, αλλά και αναπάντητα ερωτήματα κυριαρχούν από το πρωί της Δευτέρας σε ολόκληρο το νησί της Λέσβου μετά τον άδικο χαμό δύο έφηβων παιδιών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο λιμάνι της Μυτιλήνης αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στη θάλασσα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο- ντοκουμέντο από κατάστημα που βρίσκεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης, το αυτοκίνητο του οποίου διακρίνονται τα φώτα, ενώ δεν έχει πολύ μεγάλη ταχύτητα, ανεβαίνει το μικρό πεζοδρόμιο και καταλήγει στη θάλασσα.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης ο 20χρονος αδερφός του Μάριου, ο οποίος οδηγούσε, ένας φίλος του στην ίδια ηλικία, ενώ στο πίσω κάθισμα μαζί μετά δύο άτυχα παιδιά, καθόταν ο δίδυμος αδερφός του Μάριου.

Οι τρεις διασωθέντες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν με τη βοήθεια τριών μεταναστών, ενός λιμενικού αλλά και εργατών από το καΐκι που χτύπησε το αυτοκίνητο πριν πέσει στη θάλασσα.

Τα δυο παιδιά που βρήκαν τραγικό θάνατο είχαν συνάψει σχέση εδώ και 1,5 μήνα περίπου όπως μαρτυρούν τα στοιχεία από τα προσωπικά τους προφίλ στο facebook, ενώ και οι πέντε φοιτούσαν στα ΕΠΑΛ Μυτιλήνης.