Ξαφνικός χωρισμός για πασίγνωστη ηθοποιό -Η δήλωση που προκάλεσε την οργή του συντρόφου της

Το ειδύλλιό τους έληξε σε χρόνο dt!
Ήταν μόλις πριν από περίπου έναν μήνα, όταν μια από τις πιο ταλαντούχες και καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της διατυμπάνιζε το πόσο ερωτευμένη είναι με τον νέο της σύντροφο, όμως ξαφνικά… χώρισε. Η αιτία; Μια δήλωση της ίδιας που προκάλεσε την οργή του πρώην πλέον συντρόφου της. Ο λόγος για την Jennifer Lawrence και τον Darren Aronofsky, οι οποίοι είχαν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό πριν από λίγο καιρό μαζί. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης τα πήρε στο κρανίο όταν διάβασε τις δηλώσεις της ηθοποιού στο Vanity Fair, όπου,, χαρακτήρισε τον ιό Ζίκα ως «πιθανή λύση για τον υπερπληθυσμό». Ενώ για το αν ονειρεύεται να γίνει μητέρα, απάντησε:

11/01/2016 PREMIUM EXCLUSIVE: Jennifer Lawrence is spotted on a romantic walk with rumored love interest Darren Aronfsky in New York City. The 26 year old American actress was out with a girlfriend after meeting up with Darren for a stroll with dog Pippi. The two appeared to be sharing a lollipop on the stroll sales@theimagedirect.com Please byline:TheImageDirect.com *EXCLUSIVE PLEASE EMAIL sales@theimagedirect.com FOR FEES BEFORE USE

11/01/2016
PREMIUM EXCLUSIVE: Jennifer Lawrence is spotted on a romantic walk with rumored love interest Darren Aronfsky in New York City. The 26 year old American actress was out with a girlfriend after meeting up with Darren for a stroll with dog Pippi. The two appeared to be sharing a lollipop on the stroll
sales@theimagedirect.com Please byline:TheImageDirect.com
*EXCLUSIVE PLEASE EMAIL sales@theimagedirect.com FOR FEES BEFORE USE

«έχετε διαβάσει ποτέ το διήγημα του Kurt Vonnegut όπου αναφέρει, πως ο καθένας πρέπει να πάρει αυτά τα χάπια που κάνουν το απόκρυφο σημείο σου να μοιάζει με “βρεγμένο σφουγγάρι” και τότε δεν μπορείς να τεκνοποιήσεις; Ε, εμένα αυτό με τρομάζει και έτσι από τη στιγμή που έχω μεγαλώσει και είμαι στην ηλικία που νομίζω ότι θέλω να γίνω μητέρα, είναι σαν να μου λένε “δεν μπορείς, γιατί το απόκρυφο σημείο σου μοιάζει με σφουγγάρι”».

Έτσι όλα τα παραπάνωστάθηκαν αφορμή για να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι ο 47χρονος σκηνοθέτης. «Αν και δεν ήταν μία σοβαρή σχέση, περνούσαν καλά μαζί και απολάμβαναν τις στιγμές τους. Όμως, ο Darren την θεωρεί λίγο ανώριμη, ειδικά μετά τα σχόλια για τον Ζίκα και το βρεγμένο σφουγγάρι», δήλωσε, στο Radar Online, στενός φίλος του Darren.