Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση της Αλεξανδράκη & η κλίκα των Επιλέκτων

Νέα βδομάδα στο Nomads, χωρίς όμως την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε την απόφαση της να αποχωρήσει οικειοθελώς στο περασμένο επεισόδιο και φυσικά οι παίκτες των δύο ομάδων δεν μπόρεσαν να μην το σχολιάσουν.
 
Το μοντέλο κατά την αποχώρηση του είχε πει πως είδε κάποια πράγματα που δεν της άρεσαν. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν αυτή τη φυγή. Ο ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα: «Όταν φεύγεις και κάνεις μια τέτοια έξοδο, ωραίο θα ήταν να την κάνεις με αξιοπρέπεια. Αν έχεις να πεις κάτι με κάποιον, θα μπορούσες να το πεις μετά το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να το πεις ούτε στο live, ούτε μπροστά στην ομάδα. Μπορείς αν θες και σε ενδιαφέρει να πιάσεις τον άλλον κατ’ ιδίαν και να πεις: “Τότε στο παιχνίδι περάσαμε πολύ ωραία, αλλά…”. Το να λες και να φεύγεις και να γίνεται όλο αυτό, νομίζω ότι ήταν λίγο περιττό».
 

 
Φυσικά και οι Εισβολείς σχολίασαν αυτή την απόφαση του μοντέλου και μάλιστα προσπάθησαν να αιτιολογήσουν αυτή της την κίνηση.
Ωστόσο, οι Επίλεκτοι έχουν να αντιμετωπίσουν και την συμπεριφορά της Αθηνάς Κωστοπούλου, η οποία φαίνεται πως δεν βοηθάει καθόλου στην καλύβα. Μάλιστα η Μαριάννα έκανε λόγο και για κλίκα μεταξύ της Αθηνάς και του Δήμου.