Ο πραγματικός λόγος που ο Χάρι θέλει να φύγει με τη Μέγκαν από το Παλάτι

Η είδηση ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μετακομίσουν στο Frogmore Cottage στο Γουίνδσορ, έχει διχάσει του θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας.
Σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο Ίνγκριντ Σιούαρντ, ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να “αποκοπεί” από παλάτι του Κένσινγκτον πηγαίνοντας σε αυτό το σπίτι.
Η Σιούαρντ είπε στο περιοδικό People: “Ο Χάρι νιώθει εγκλωβισμένος, σαν φυλακισμένος, στο Κένσινγκτον.
Ανυπομονεί να ξεφύγει”.    Η ανταποκρίτρια του Παλατιού Ρεμπέκα Ίνγκλιζ, αποκάλυψε στη Daily Mail ότι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Χάρι θέλει να φύγει από το Κένσινγκτον “είναι για αποδράσει από τη γυάλα του χρυσόψαρου που ζει λόγω της ζωής με τη βασιλική οικογένεια, για χάρη του γάμου και του αγέννητου παιδιού του”.
Ενοχλείται ιδιαίτερα που τα ανίψια του, Τζορτζ και Σάρλοτ έρχονται αντιμέτωπα καθημερινά με τους παπαράτσι, πηγαίνοντας στο σχολείο, κι αυτό του ξυπνάει άσχημες μνήμες.
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, που είχε μία πολύ παράξενη και μπερδεμένη σχέση με τους παπαράτσι, και ο γιος της είχε μιλήσει για την “κακοποίηση” που ένιωθε ως αποτέλεσμα, δεν θέλει να γίνει αυτός και η οικογένειά του θύματα.
Η Μέγκαν έχει ήδη γίνει στόχος των παπαράτσι από την εποχή, το 2016, που ο ίδιος αποκάλυψε ότι εκείνη δεχόταν ένα “κύμα κακοποίησης” κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.   Ο πρίγκιπας Χάρι πάντα έχοντας στο μυαλό του πόσο επηρέασε τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, το κυνηγητό των παπαράτσι και η συνεχής παραμονή της στα φώτα, δεν είναι μη αναμενόμενο να θέλει μία άλλου είδους ζωή για τη σύζυγο και τα παιδιά του.