Πέμη Ζούνη: «Η κόρη μου έκανε μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι»

Πριν από τρεις μήνες περίπου, η Ελεονώρα Σκέντζου, κόρη της Πέμης Ζούνη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μια όμορφη τελετή στο Ναύπλιο. 

  Σήμερα, η μαμά της εντυπωσιακής νύφης, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσημέρι” στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η κόρη της, όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι.

  – Η κόρη σου είχε περιπέτεια με την υγεία της «Η κόρη μου είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, αλλά ευτυχώς ήταν όλα καλά, χωρίς να μείνει υπόλοιπο ανησυχίας.
Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι, αλλά ήταν καλοήθης και πήγαν όλα καλά, παρά το ότι ήταν μια πολύ δύσκολη εγχείρηση.
Ήταν τρομερά δυνατή, τρομερά αισιόδοξη.
Ήταν ένα μάθημα για όλους και για εκείνη και για εμάς για το ποια είναι τα σημαντικά.
Τα ξεχνάμε, ασχολούμαστε με το τι θα γράψει ή τι θα πει ο ένας ή ο άλλος.
Αν δεν φας την μπάτσα δεν….
-Όταν μάθατε ότι είχε κάτι στο κεφάλι ανησυχήσατε; – Εχεις παιδιά τι να σου περιγράψω τωρα.  Απλώς βοήθησε τόσο πολύ γιατί ήταν τόσο δυνατή και αισιόδοξη με την κυριολεκτική έννοια που μας ανάγκασε να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί.
Έγιναν όλα πολύ γρήγορα ευτυχώς, χωρίς καν να προλάβουμε να το εμπεδώσουμε.
Κι έγινε καλά εντυπωσιακά γρήγορα γιατί πέσαμε σε πολύ καλούς γιατρούς, στην Αγγλία το κάναμε, επειδή δουλεύει εκεί και ήταν ασφαλισμένη εκεί… Μας έδωσαν πίσω μια Ελεονώρα… ολοκαίνουργια», είπε η Πέμη Ζούνη.