Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: “Δεν ήθελα ένα μωρό 20 ημερών να νιώσει πως ο μπαμπάς του καταρρέει…”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Τάσος Ιορδανίδης στο περιοδικό People και την Χριστίνα Ζάχου αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στη μεγάλο σοκ που υπέστη όταν 20 μόλις μέρες μετά το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του παιδιού τους, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πατέρα του. Ο ηθοποιός τόνισε πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να διαχειριστεί αυτήν την τόσο δύσκολη κατάσταση και επεσήμανε την ουσιαστική στήριξη που δέχθηκε από τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα.
Διαβάστε επίσης: Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: Πώς αντέδρασε ο μεγάλος τους γιος στη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους;
“Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ εύκολα. Ήμουν πολύ δεμένος με τον πατέρα μου και γενικότερα με την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου, του οποίου το όνομα πήρε ο γιος μου, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και το πρότυπό μου. Για μένα ήταν λεβέντης. Η απώλεια δεν ξεπερνιέται ποτέ. Εκείνη την περίοδο βίωνα πολύ αντιφατικά συναισθήματα και ήταν μεγάλη τύχη η γέννηση του παιδιού μου, που με βοήθησε να διοχετεύσω εκεί τα συναισθήματά μου. Με προσοχή πάντα, γιατί δεν ήθελα ένα μωρών 20 ημερών να νιώσει πως ο μπαμπάς του καταρρέει. Επίσης, είχα υποχρέωση απέναντι στη Θάλεια, η οποία ήταν βράχος δίπλα μου. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να είσαι δεμένος με το σύντροφό σου, ειδικά την περίοδο μετά τη γέννα, οπότε οι γυναίκες βιώνουν την επιλόχειο κατάθλιψη. Η Θάλεια ήταν βράχος και στα μάτια μου αυτό την κάνει μοναδική” είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.