Πατέρας έδωσε 30.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσει σε έναν χαρακτήρα από κόμικ [photos]

Ο Χένρι Ροντρίγκες έχει ξοδέψει περίπου 30.000 ευρώ για να μοιάζει με τον Ρεντ Σκαλ (Red Skull). Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τον χαρακτήρα, διαβάστε την παρακάτω εισαγωγή.
Ο Ρεντ Σκαλ είναι ένας χαρακτήρας της Μάρβελ του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Γιόχαν Σμιτ. Είναι ο εχθρός του Κάπταιν Αμέρικα και γενικός αξιωματικός των Ναζί. Όταν ο συγγραφέας και καλλιτέχνης Τζό Σάιμον ήταν στο στάδιο του σχεδιασμού του κακοποιού, εμπνεύστηκε από το παγωτό που έλιωνε στο ζεστό φοντάν. Σκέφτηκε πως αυτή η σκηνή έμοιαζε κάπως με ανθρώπινο κρανίο.
Εκτός από το ναζιστικό φόντο, ο Ροντρίγκες είχε να κάνει με τον Ρεντ Σκαλ από τότε που ήταν παιδί. Τον θαύμαζε βαθιά. Αργά ξεκίνησε να αλλάζει και αυτό διήρκεσε 7 χρόνια.
Γνωρίστε τον Χένρι Ροντρίγκες που είναι γνωστός στο Instagram ως therealredskull.
Μπορεί να νομίζετε πως πρόκειται για μια καλή δουλειά μακιγιάζ αλλά είναι μόνιμο. Ο άνδρας έχει κάνει πολλές επεμβάσεις και τατουάζ για να μοιάζει στον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του Κάπταιν Αμέρικα.
Ο Ροντρίγκες είναι 37 ετών με καταγωγή από το Καράκας της Βενεζουέλα και έχει ένα γιο 3 ετών.«Θα ήθελα να επισημάνω πως κατάγομαι από μια πολύ μέτρια και παραδοσιακή οικογένεια. Δεν τους ήταν εύκολο να δεχτούν τον τρόπο ζωής μου αλλά ακόμη κι έτσι, είναι ακόμη η οικογένειά μου και ένα μέρος του εαυτού μου.» είπε ο ίδιος σε μια συνέντευξη.
Τι έκανε ο άνδρας στον εαυτό του;Όπως μπορείτε να δείτε, έβαλε εμφυτεύματα στο μέτωπό του. Είναι μια αργή διαδικασία που έπρεπε να διαρκέσει μερικά χρόνια. Επίσης αφαίρεσε μέρος της μύτης και έκανε τατουάζ για να αποκτήσει μαύρα μάτια. Το πρόσωπό του έχει πάρει ροζέ χρώμα μέσω τατουάζ ενώ προσθέτει μακιγιάζ για να κάνει πιο τολμηρή την εμφάνισή του.
Δείτε τη μεταμόρφωσή του σε διάστημα 7 ετών.Ο Ροντρίγκες περιγράφει τον εαυτό του ως «φανατικό των κόμικς». Το έργο του ξεκίνησε όταν συνάντησε τον Εμίλιο Γκονζάλες, έναν άνδρα που παράτησε την ιατρική σχολή και ειδικεύεται στα τατουάζ και την ακραία χειρουργική σώματος.
Πριν υποστεί χειρουργικές επεμβάσεις, ο άνδρας πέρασε ορισμένες σωματικές και ψυχολογικές δοκιμασίες.
Παρά το γεγονός πως κάποιοι τον κρίνουν σκληρά, ο ίδιος αγαπά την εμφάνισή του.«Για αυτό το λόγο αποφάσισα να είμαι αυτός που είμαι τώρα και αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» αναφέρει.
Τι κοινό έχει ο Ροντρίγκες με τον Ρεντ Σκαλ;Πάντα ένιωθε έλξη για το μοναδικό του σχήμα, την ιδιαίτερη προσωπικότητα και την εξωστρέφειά του.

Ο «Πραγματικός Ρεντ Σκαλ» μεταφέρει τον γιο του Άαρον στους ώμους του.«Αν ο γιος μου με αποδέχεται και με αγαπά, δεν με ενδιαφέρει για το τι λένε οι άνθρωποι. Αυτό που μετράει για εμένα, είναι το να είμαι χαρούμενος και να αποδέχομαι τον εαυτό μου. Πάντοτε θα δεχόμαστε κριτική.» προσθέτει.
Δείτε το βίντεο