Πρωτοφανές: Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μια διαφορετική συνέντευξη από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αγγλία.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή, όταν εκείνος ήταν μικρός. Παράλληλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε τα δημοσιεύματα, που κατά καιρούς αναφέρονται στην προσωπική του ζωή, μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του.
«Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος… Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει… Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα.
Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου… Είναι δύσκολο. Έχεις σύντροφο, οικογένεια, παιδιά. Όταν παίζουν με την ειλικρίνειά σου είναι δύσκολο. Κακό. Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση και έλεγαν στις ειδήσεις “ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό…”. Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος και ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής» ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Your browser doesn’t support video.
Please download the file: video/mp4

Your browser doesn’t support video.
Please download the file: video/mp4