Πώς θα καταλάβεις ότι είναι «ένας και μοναδικός»

Σίγουρη για την εξέλιξη μιας σχέσης ή ενός γάμου δεν μπορείς να είσαι ποτέ. Όμως, κανείς δεν σου λέει ότι αποκλείεται να έχεις ανακαλύψει τον «ένα και μοναδικό».

Θα ακούσεις πολλές γυναίκες να λένε ότι το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή, και να αδυνατούν να εξηγήσουν το πώς, αλλά υπάρχει και η περίπτωση εκείνων που συχνά πέφτουν έξω.

Υπάρχουν, όμως, κάποιες ενδείξεις – σημάδια που συχνά δείχνουν ότι αυτός μπορεί τελικά να είναι ο «πρίγκιπάς» σου. Και αυτά είναι:

1. Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι ο εαυτός σου και νιώθεις πολύ άνετα και οικεία όταν είσαι μαζί του.

2. Σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι η πιο όμορφη, ότι είσαι η καλύτερη, ότι έστω ότι είσαι η ομορφότερη και καλύτερη για εκείνον!

3. Δεν αισθάνεσαι ντροπή μπροστά του, κυκλοφορείς άνετα χωρίς τα ρούχα σου, δεν σε νοιάζει εάν ξέχασες να καλλωπιστείς- ούτως ή άλλως, σε βλέπει όμορφη-, δεν νιώθεις ανασφάλεια με τις ατέλειες σου.

4. Σου κάνει κουβέντα για μελλοντικά πλάνα: από το που θα πάτε διακοπές μέχρι τον… γάμο και τα παιδιά που θα αποκτήσετε!

5. Σου λέει «σ’ αγαπώ» χωρίς απαραίτητα να περιμένει να το πεις εσύ πρώτα και απλά να σου απαντήσει.

6. Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει ή να ασκήσει έλεγχο επάνω σου.

7. Δεν σε πιέζει να ολοκληρώσετε- ή να κάνετε sex- όταν δεν αισθάνεσαι έτοιμη – ή καλά.

8. Δεν σε κρατάει μακριά από την οικογένεια ή τους φίλους σου.

9. Σε έχει προτεραιότητα στη ζωή του: πρώτα έρχεσαι εσύ και έπειτα όλα τα υπόλοιπα- δουλειά, φίλοι, δραστηριότητες (χωρίς βεβαίως να σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει τη ζωή του)

10. Σε κάνει κομμάτι της ζωή του, δεν φοβάται να συγκατοικήσει μαζί σου, είναι χαρούμενος που είστε μαζί!