Πώς να τον κάνεις να προσέξει χωρίς να βασιστείς στην εξωτερική σου εμφάνιση

Μπορεί τα μακριά πόδια και το πλούσιο στήθος να μην περνούν απαρατήρητα στο αντρικό κοινό, αλλά η προσωπικότητά σου είναι το δυνατό σου χαρτί. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξεις την προσοχή ενός άντρα μόνο με τον εσωτερικό σου κόσμο, αφού η πρώτη εντύπωση βασίζεται συνήθως στην εξωτερική εμφάνιση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να προσελκύσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει χωρίς να βασιστείς στην εμφάνισή σου.

Μην τον αποφεύγεις

Πώς περιμένεις να σε προσέξει αν δεν είσαι μέσα στο οπτικό του πεδίο; Πήγαινε σε μέρη που ξέρεις ότι συχνάζει, αλλά μην το παρακάνεις. Το τελευταίο που θέλεις είναι να νιώσει ότι υπάρχει μία ‘περίεργη’ που τον παρακολουθεί.

Δώστου σημασία

Αρκούν μερικά κομπλιμέντα για να καταλάβει το ενδιαφέρον σου. Αν πάλι δεν μιλάτε (και δεν είσαι τόσο γενναία ώστε να ξεκινήσεις συζήτηση), μπορείς να τον κοιτάξεις χαριτωμένα ή να του χαμογελάσεις. Ξέρεις εσύ!

Έχε αυτοπεποίθηση

Οι άντρες έλκονται από τις σίγουρες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Προσπάθησε, λοιπόν, να διατηρήσεις την αυτοπεποίθησή σου όση ώρα μιλάτε, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται. Η αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει χωρίς να χρειαστεί να δείξεις λίγο ‘δέρμα’ παραπάνω.

Να είσαι ο εαυτός σου

Πάντα πρέπει να είσαι ο εαυτός, πόσο μάλλον όταν θέλεις να προσελκύσεις αυτόν που σου αρέσει χωρίς να βασιστείς στην εξωτερική σου εμφάνιση. Με το να παριστάνεις ότι είσαι κάποια άλλη δεν θα πετύχεις κάτι παραπάνω, αφού σύντομα θα βγει στην επιφάνεια ο πραγματικός σου εαυτός.

Να είσαι φιλική

Αν δεν μπορείς να προσεγγίσεις απευθείας αυτόν που σου αρέσει, μίλησε με τον περίγυρό του. Όταν είναι κοντά σου, προσπάθησε να είσαι φιλική με την παρέα του και να είσαι σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα σε προσέξει.

Γέλα

Στους άντρες αρέσουν οι χαρούμενες γυναίκες που ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο. Aν αυτός που σε ενδιαφέρει, σε ακούσει να γελάς με κάτι πραγματικά αστείο κι ενδιαφέρον, πιθανότατα να του κινήσει την περιέργεια και να κάνει την πρώτη κίνηση. Μην το παρακάνεις όμως!

Επέλεξε το σωστό άρωμα

Αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή ενός άντρα, επέλεξε μία κολόνια με ιδιαίτερο άρωμα. Αν καταφέρεις να του ξυπνήσεις τις αισθήσεις την πρώτη φορά, θα σε σκέφτεται κάθε φορά που μυρίζει αυτό το άρωμα. Ή απλά δεν θα μπορέσει να αντισταθεί εξαρχής.