Ράγισαν καρδιές! Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Μπάρκουλη -Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και ο γιος του (photos)

Ο ηθοποιός της μεγάλης οθόνης και του θεάτρου πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 80 ετών στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου και νοσηλευόταν
Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, συγκεντρώθηκαν σήμερα, στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, για να «αποχαιρετίσουν» τον αξέχαστο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη, που έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στις καρδιές των σινεφίλ με τα έργα του.
Ο ηθοποιός της μεγάλης οθόνης και του θεάτρου πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 80 ετών στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου και νοσηλευόταν. «Έφυγε» έπειτα από μακρά νοσηλεία αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας με εισαγωγές σε νοσοκομεία.
Τη Δευτέρα το βράδυ η υγεία του επιδεινώθηκε, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμενε εξαιτίας της σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού και της καρδιακής ανεπάρκειας που τον ταλαιπωρούσε. Η σύζυγός του, Μαίρη και ο γιος του Νίκος ήταν, όπως αναφέρει το protothema, συνεχώς στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα που έδινε «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.
mpar1mpar2mpar3mpar4mpar5mpar6