Σάκης Τανιμανίδης: «Την κριτική δεν την αποφεύγω, την αποζητάω»

Αν δεν πήγαινε παρουσιάζε το Survivor θα ήθελε να διαγωνίζεται.

Πρόκειται για ένα σκληρό ριάλιτι απομόνωσης και επιβίωσης. Δεν σε ένοιαζε κρατώντας τον ρόλο του παρουσιαστή πως μπορεί να το χρεωθείς όλο αυτό προσωπικά;
«Δεν με φοβίζει το… «χρέωμα» και σίγουρα οι αποφάσεις μου δεν βασίζονται στον φόβο της αποτυχίας. Δεν υπάρχει εγγύηση στην επιτυχία για κανένα πρότζεκτ, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά παντού στη ζωή. Το μεγαλύτερο λάθος των ανθρώπων που δεν κάνουν πράγματα είναι ότι δεν παίρνουν αποφάσεις μπροστά στην πιθανότητα της αποτυχίας. Μη φοβάστε… απλά κάντε ό,τι περνάει από το δικό σας χέρι για να πετύχετε, όπως ακριβώς θα γίνει και με το «Survivor»!
Θα υπάρξουν και σκληρές κριτικές… Είσαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσεις;
«Οι κριτικές είναι αυτές που αν είσαι έξυπνος και τις ακούσεις, τότε θα βελτιωθείς και αυτό κάνω πάντα και εγώ. Την κριτική δεν την αποφεύγω, την αποζητάω. Μιλάω βέβαια για τις ουσιαστικές κριτικές και όχι τις κακόβουλες τρολιές. Να σου θυμίσω ότι έχει υπάρξει και ένα διάστημα, όπου οι περισσότεροι «έκραζαν» τους  «κλαρινογαμπρούς» από τη Θεσσαλονίκη που ταξίδευαν, μέχρι να φτάσουμε να μιλάμε για την επιτυχία του «World Party». Κλείσε τ’ αυτιά σου και άκουσε μόνο την καρδιά σου… Είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσεις τα όνειρα σου!»
Σκέφτηκες πως η επιλογή σου να μην ήταν τυχαία, ότι είσαι ίσως ο μοναδικός που μπορείς να βαφτίσεις στην τηλεοπτική κολυμβήθρα του Σιλωάμ το συγκεκριμένο ριάλιτι;
«Αυτό σκοπεύω να κάνω! Είσαι μέσα στο μυαλό μου… θέλω να γίνω νονός!»
Αν δεν είχες αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης, θα έλεγες το «ναι» για να συμμετάσχεις;
«Εννοείται πως ναι! Το μόνο που με στενοχωρεί με την παρουσίαση είναι ότι δεν θα διαγωνίζομαι! Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και θα ήθελα να δοκιμάσω τα όριά μου σε ένα τόσο περιπετειώδες παιχνίδι» δήλωσε στο tvέθνος ο Σάκης Τανιμανίδης.