Σε διπλό ταμπλό: Όταν φθάνει η στιγμή να επιλέξεις!

Όταν είσαι μόνη σου και θέλεις να γνωρίσεις, να αγαπήσεις και να περάσεις καλά, τότε” άκρα του τάφου σιωπή”, αλλά όταν πηγαίνεις καλά στα επαγγελματικά σου, έχεις τις φίλες σου και ζεις πολύ ωραία με τη μοναξιά σου, τότε έρχονται από εκεί που δεν τον περιμένεις..και δεν είναι ένας..αλλά δύο!

Στην αρχή κολακεύεσαι, δείχνεις το ενδιαφέρον σου και στους δύο και περνάς καλά. Δεν σε νοιάζει για το μετά, σου φαίνεται πολύ μακρινό και φυσικά δεν κάνεις βιάστηκες κινήσεις αφού απολαμβάνεις το ενδιαφέρον και από τους δύο άντρες. Tι γίνεται όμως όταν τα πράγματα στενεύουν; Και κυρίως όταν σ’ αρέσουν διαφορετικά πράγματα στον καθένα; Η επιλογή είναι δύσκολη διότι ένας από τους δύο θα λάβει ένα δυσάρεστο νέο. Αυτό που έχει σημασία είναι όμως να κάνεις την σωστή επιλογή και να κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου! Μερικές συμβουλές ελπίζουμε να σε διευκολύνουν να επιλέξεις σωστά!

Πάρε ένα χαρτί και ένα μολύβι και ξεκίνησε να σημειώνεις! Παλιός τρόπος αλλά βοηθάει!Σημείωσε τα θετικά και αρνητικά γνωρίσματα του καθενός και στο τέλος γράψε τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες εσύ να έχει ένας άντρας! Μία σύγκριση ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Βγες μία τελευταία φορά και μες τους δύο. Αν δεν είσαι σίγουρη και δεν μπορείς να αποφασίσεις..τότε μην το κουράζεις. Κανόνισε έξοδο και με τους δύο-διαφορετικές μέρες φυσικά- αλλά οργανώσου πριν. Υπάρχουν δύο-τρεις ερωτήσεις που θα είναι καθοριστικές. Ρώτα τους τα ίδια πράγματα και βγάλε σκορ! Ίσως να ακούγεται υπερβολικό αλλά σίγουρα ένας από τους δύο θα σου πουν τις απαντήσεις που θέλεις να ακούσεις. Αν πάλι ακούσεις τα ίδια ,τότε περνάμε σε άλλη τακτική.

Εξαφανίσου. Πες ένα μικρό ψέμα και χάσου από προσώπου γης! Εκείνη τη μέρα βγες με τις φίλες σου, δούλεψε, πέρνα καλά και γενικά ξέφυγε από το mood της ”διπλής επικοινωνίας”. Κάποια στιγμή θα θελήσεις να στείλεις μήνυμα ή απλώς θα σκεφτείς κάποιον! Ο πρώτος που θα σου λείψει πιο πολύ είναι και ο εκλεκτός! Γιατί; Γιατί με τις πράξεις του έχει κερδίσει το μυαλό σου και την εύνοιά σου.

O Jonny Depp είχε πει το εξής γνωμικό : Αν έχεις ερωτευτεί με τα δύο πρόσωπα την ίδια στιγμή, διάλεξε τον δεύτερο που ήρθε στη ζωή σου γιατί αν πραγματικά ήσουν ερωτευμένη με τον πρώτο, τότε δεν θα υπήρχε και δεύτερος! Νομίζω το γνωμικό τα λέει όλα από μόνο του.