Σμαράγδα Καρύδη: Λατρεύει τις βόλτες στο κέντρο της πόλης [pics]

Ο παράδεισος της Σμαράγδας Καρύδη είναι σίγουρα η Αίγινα. Ωστόσο, δεν θα άλλαζε με τίποτα την αγαπημένη της Αθήνα. Η αγαπημένη ηθοποιός ζει τα τελευταία χρόνια στο κέντρο μαζί με τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη και το απολαμβάνει. Η περιοχή γύρω από την Ακρόπολη, όπου είναι το σπίτι της, είναι καθημερινός προορισμός για εξορμήσεις.

Από τις βόλτες με τα σκυλιά τους μέχρι και τις βραδινές της εξόδους με τον Θοδωρή ή την παρέα της. Το βράδυ της Δευτέρας επέλεξε να βρεθεί σε ένα από τα θέατρα του κέντρου για να απολαύσει την επίσημη πρεμιέρα του θρυλικού Mamma Mia.

Η Σμαράγδα Καρύδη φροντίζει να δει πολλές από τις τρέχουσες παραστάσεις της σεζόν τόσο για να στηρίξει τους συναδέλφους αλλά και γιατί αγαπάει πολύ το θέατρο. Μετά την παράσταση έκανε και μία μικρή βόλτα. Δεν παρέλειψε να ανεβάσει και κάποια στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram. Κάτι που χαίρεται ιδιαίτερα!

“Ζούμε σε μία εποχή που ο καθένας έχει την εξουσία να λέει δημόσια τη γνώμη του. Αυτό έχει ξεπεράσει τα όρια. Ζούμε στην εποχή της κακίας. Υπάρχει η κουλτούρα της κακίας στο διαδίκτυο. Αυτό δεν αντέχω. Να φανταστείς δεν διαβάζω τι γράφεται για μένα -ειδικά όταν είναι ανυπόγραφο. Δεν έχω Facebook, μόνο Instagram έχω κι έχω πωρωθεί, γιατί μου αρέσει όλο αυτό με τις φωτογραφίες, με διασκεδάζει. Δεν σε τρολάρουν”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό Down Town.

Δες κι άλλες φωτογραφίες από βόλτες της στο κέντρο!

https://www.instagram.com/p/BP7e55hDt_e/

https://www.instagram.com/p/BP5UVqZD3P2/

https://www.instagram.com/p/BPpk6mnjWe-/

https://www.instagram.com/p/BPD_LELjI5D/

https://www.instagram.com/p/BOGNkcOjThp/

https://www.instagram.com/p/BN-vT0mDUIJ/

https://www.instagram.com/p/BN-vIsMDQG1/

https://www.instagram.com/p/BMrgfRND1TE/