Σοκ:Πρώην επώνυμου Κύπριου ζήτησε από δημοσιογράφο να βγάλει έξω το πέος του και να του κάνει στοματικό!

Έχει χτίσει καριέρα – εκτός με το να επιδεικνύει τα πλούσια κάλλη της – πάνω στον αυθορμητισμό της, καθώς λέει πάντα αυτό που σκέφτεται χωρίς να σκεφτεί τις επιπτώσεις.
Και η Katie Price φαίνεται ότι είναι έτοιμη να ξεστομίσει τα πάντα προκειμένου να προωθήσει την τελευταία αυτοβιογραφία της με τίτλο «Reborn».

Και πώς όχι όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το περιοδικό «Now Magazine», με το δημοσιογράφο Jack White στο Soho Hotel του Λονδίνου, τον άφησε με το στόμα ανοικτό από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Πώς; Προτρέποντάς τον να κάτσει στην αγκαλιά της και να βγάλει έξω το πέος του προκειμένου αυτή να ανοίξει το δικό της για να του κάνει στοματικό!

Ο νεαρός δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε πάντως τη συνέχεια, παρά μόνο ότι η εκρηκτική σταρ, η οποία είναι παντρεμένη (με οικοδόμο και part-time στρίπερ) και μητέρα πέντε παιδιών, του εκμυστηρεύτηκε ότι ετοιμάζει ήδη το έβδομο βιβλίο της!

«Έχω γράψει μερικά κεφάλαια από το επόμενο βιβλίο μου», ανέφερε η Price, συμπληρώνοντας: «Θέλω μια ήσυχη ζωή ωστόσο απλά μου συμβαίνουν διάφορα».
Ναι, με τέτοιες δηλώσεις (και εμφανίσεις) σίγουρα δεν προκαλείς, απαντούν οι κακές γλώσσες και όχι άδικα!

Δεν πάει καιρός εξάλλου από την εμφάνισή της στο «The Xtra Factor» όπου κατάφερε να προκαλέσει ξανά χωρίς να το προσπαθήσει ιδιαίτερα.

Ο παρουσιαστής Rylan ζήτησε από τους «Brooks» (συγκρότημα που αποτελείται από δύο νεαρά αγόρια), που βρίσκονταν στο πλατό, να δείξουν με τους αντίχειρές τους αν τους αρέσει η Price. Όταν έτσι είδε thumbs up η 38χρονη (πλέον) απάντησε: «Threesome!» (κοινώς «τρίο»…).