Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο «Μπρούσκο». Τι αποκάλυψε η Βάνα Δημητρίου

Με νέες ιστορίες αλλά και απαντήσεις στα μυστήρια αρχίζει ο τέταρτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Τα γυρίσματα άρχισαν την Παρασκευή από την Κρήτη, όπου βρίσκονται οι κεντρικοί πρωταγωνιστές, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συντελεστές έχουν προγραμματίσει ήδη και ένα ταξίδι στην Ισπανία, ώστε να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό το φυσικό σκηνικό. Η Βάνα Δημητρίου έχει ήδη γράψει τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, τα οποία θα είναι γεμάτα δράση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι κι εγώ και οι συνεργάτες μου με τον νέο κύκλο του της σειράς. Νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα από την πρώτη χρονιά που άρχισα να τη γράφω. Εχω την ίδια χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό με τότε. Αρχίσαμε δυναμικά τα γυρίσματα από τα Χανιά, όπου θα μείνουμε μια εβδομάδα.

Στη συνέχεια μία ομάδα θα ταξιδέψει στη Βαρκελόνη για πέντε μέρες και μετά τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην Κύπρο» λέει στην «Espresso» η δημιουργός. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Σήφης, η Μελίνα και ο Αχιλλέας έρχονται αντιμέτωποι με ακόμη μία μυστηριώδη υπόθεση, η οποία αφορά το πτώμα που βρέθηκε στο οινοποιείο του Κρητικού. Τα ερωτήματα που πλανώνται είναι πολλά. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα περάσουν από τις οθόνες μας θα είναι κι αυτό του Ιωσήφ Μαρινάκη, ο οποίος κρατά έναν ρόλο-έκπληξη για τον οποίο ακόμη δεν αποκαλύπτει κανείς τίποτα.

Πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία; Ηθελε κάποιος να εμπλέξει τον Σήφη σε αυτή την υπόθεση; Και, τέλος, πώς βρέθηκε στο σημείο το μενταγιόν, σύμβολο της αγάπης του Αχιλλέα (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και της Μελίνας (Ελένη Βαΐτσου); Παράλληλα, θα δούμε και την εξέλιξη της σχέσης του Σήφη (Αποστόλης Τότσικας) με την Αλκηστη (Φιόνα Γεωργιάδη).

Ακόμη, ο Νεκτάριος παλεύει με τους δικούς του δαίμονες, μια και η Αλεξάνδρα γεννά τον καρπό του έρωτά τους μακριά από εκείνον. Ο ίδιος έχει επιλέξει να σταθεί στο πλευρό της κόρης του Μαρίνας, η οποία έμεινε ανάπηρη, προκειμένου να τη στηρίξει ψυχολογικά. Στο μεταξύ, Διαμαντής (Γιώργος Ζένιος) και Δάφνη (Εβελίνα Παπούλια) περνούν μία μεγάλη περιπέτεια μέσα στη θάλασσα, όταν βρίσκουν αναίσθητο τον καπετάνιο τους. Ποιος τους παγίδευσε και γιατί; Ανοιχτό, όμως, είναι και το ερώτημα ποιος είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει κάνει υποχείριο του τον Πάτροκλο (Θεοχάρης Ιωαννίδης), δανείζοντάς του χρήματα και πιέζοντάς τον να του τα επιστρέψει.

Και η σχέση του Ματθαίου (Κούλης Νικολάου), όμως, με την Αναστασία (Βαρβάρα Λάρμου) περνά τη μεγαλύτερη κρίση μετά τη γνωριμία εκείνης με τον Αλέξη.